Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Pintilii surprinde: „Nu contează cum am jucat. Mă așteptam ca băieții să fie cu gândul la vacanță”


KOPPEN
 Share

Recommended Posts

03714a91-1bd6-458d-b063-17d3475b79f7.thumb.jpg.92ee8a3fa98935b50ca92b716722362c.jpg

 

 

Mihai Pintilii (38 de ani), cel care o pregătește pe FCSB, a comentat victoria la limită cu FC Botoșani, 1-0. 

 

Am luat cele 3 puncte, era cel mai important lucru. Suntem mulțumiți, nu mai contează jocul. Mă așteptam ca băieții să fie puțin cu gândul la vacanță, să nu mai aibă motivație, fiind ultimul meci din an. E foarte greu, am fost și eu jucători, oricât ar încerca antrenorul să te motiveze, oricât ar țipa, ar amenința. Ce să le mai zici în ultima etapă? Fiecare are planuri, e foarte greu. Băieții merită felicitări, chiar nu mă așteptam să avem 6 victorii în campionat, cu echipe bune (n.r. - de când a preluat-o el pe FCSB). Asta dă dovadă de caracter, de valoare”, a afirmat Pintilii la DigiSport. 

 

Mihai Pintilii, după FCSB - FC Botoșani, despre...

... Faptul că Rusu a fost inclus în lot și a jucat: „Fără Compagno, nu mai aveam atacanți. Stăteam doar în Omrani, atunci a trebuit să-l chemăm pe Rusu, să fie alături de noi. Mă bucur”.

... Compagno și Olaru: „Sunt plecați în vacanță, sunt bine”.

... Transferuri: „Nu am cerut jucători, nici nu am dat nume pentru a fi dați afară unii. Deocamdată nu m-am gândit la asta, nu m-am gândit așa departe, să fac pe impresarul. O să vorbesc cu MM, cu conducerea, vom vedea ce jucători vom aduce”. 

 

Banderola de căpitan e o responsabilitate, trebuie să fii un exemplu peste tot. De la tine pleacă tonul, fiind căpitan. E normal să atârne greu pe braț.
- Mihai Pintilii

 

SURSA: click

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.