Jump to content

Henry Cavill nu revine în „The Witcher”. Va juca într-un serial adaptat după alt joc


KOPPEN
 Share

Recommended Posts

henry-cavill_prf-1024x682.thumb.webp.48bb3fbdbf0f35d30da5daba3d3e9d3b.webp

 

 

Henry Cavill nu va reveni în rolul lui Geralt of Rivia din serialul „The Witcher” de pe Netflix, chiar dacă șeful DC Studios, James Gunn, a anunțat că actorul nu îl va juca din nou pe Superman.

 

Britanicul a bătut, însă, palma cu Amazon pentru un serial și un film adaptate după jocul de masă Warhammer 40,000, al Games Workshop. Cavill este un fan al acestui univers și, pe lângă rolul principal, a primit funcția de producător executiv în noul proiect.

 

„După 22 de ani de experiență în această industrie, simt în sfârșit că am abilitățile și experiența necesare pentru a ghida spre viață un univers cinematografic Warhammer”, a scris actorul pe Instagram.

 

Pasiunea lui Cavill pentru acest joc este cunoscută. În timpul pandemiei, actorul a găsit timpul necesar pentru a finisa și picta miniaturile din jocurile Warhammer pe care le deține. Mai devreme în acest an, actorul a vizitat Warhammer World, o atracție turistică din cadrul cartierului general al Games Workshop din Nottingham, Marea Britanie.

 

Va mai trece ceva timp până când îl vom vedea pe Cavill în rolul din Warhammer 40,000. Între timp, actorul britanic va apărea într-un nou film „Highlander” și în două producții cu spioni, „Argylle” (regizat de Matthew Vaughn), respectiv „The Ministry of Ungentlemanly Warfare” (Guy Ritchie).

 

În ceea ce privește „The Witcher”, sezonul 4 este filmat cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt.

 

Alte jocuri care vor fi transformate în filme sau seriale sunt: God of War (2018), Death Stranding, Streets of Rage și Gran Turismo.

 

SURSA: click

Link to comment
Share on other sites

  • KOPPEN locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.