Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Căștile wireless Anker Soundcore Space Q45 cu ANC primesc extra reducere pe Hekka.com și oferă până la 50 de ore autonomie


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Căștile wireless Anker Soundcore Space Q45 cu ANC primesc extra reducere pe Hekka.com și oferă până la 50 de ore autonomie</b>Finalul săptămânii vine și cu o ofertă specială din partea celor de la Hekka.com, sub forma căștilor wireless Anker Soundcore Space Q45 care mie mi se par la prima vedere o alternativă mai ieftină la mai scumpele Sony XM4

 

Finalul săptămânii vine și cu o ofertă specială din partea celor de la Hekka.com, sub forma căștilor wireless Anker Soundcore Space Q45 care mie mi se par la prima vedere o alternativă mai ieftină la mai scumpele Sony XM4. Avem pentru voi un cod pentru o extra reducere greu de refuzat și detalii despre ce oferă aceste căști, în rândurile de mai jos.

 

Look-ul este unul premium la prima vedere și îmi place să văd o bandă cu amortizare moale. Primim aici drivere de 40mm, suport LDAC pentru sunet Hi-Res Premium și avem parte de ANC (anulare activă a zgomotului de fond), cu 5 niveluri printre care putem varia.

 

Anker Soundcore Space Q45

 

Autonomia urcă până la 50 de ore cu ANC activ, iar fără ajungi chiar și la 65 de ore fără probleme. Aceste căști utilizează conectivitatea Bluetooth iar ceva interesant este reprezentat de faptul că le poți conecta la 2 dispozitive în același timp, util pentru a trece de la telefon la PC/laptop instant.

 

Căștile Anker Soundcore Space ajung să coste doar 111.89 euro cu TVA inclus și livrare din Hong Kong, dacă aplici codul promo AnkerQ45.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.