Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Cele mai populare jocuri de pe Geforce NOW si idei de titluri de jucat pentru sarbatori.


Daniel Negoi
 Share

Recommended Posts

geforce now

 

Deja simt mirosul concediului de sărbători, care pentru mine reprezintă (pe lângă masa în familie și timpul petrecut cu cei dragi) și o oportunitate foarte bună să ajung la zi cu lista de jocuri pe care vreau să le joc, dar nu am avut timp până acum.

Și am de unde alege, pentru că pe GeForce NOW găsesc peste 1.400 de titluri gata să fie jucate. Și dacă tot e finalul anului, hai să vedem unele dintre cele mai populare jocuri de pe platformă.

Unele dintre cele mai jucate titluri au fost titluri de acțiune, precum update-ul de ultimă generație pentru The Witcher 3: Wild Hunt, Battlefield 2042 și Mass Effect, precum și jocuri imersive precum Marvel’s Midnight Suns, Warhammer 40,000:Darktide și Cyberpunk 2077.

 

 

Cei care au vrut mai multă competiție s-au îndreptat spre titluri precum Destiny 2, Rocket League și Fortnite, în timp ce It Takes Two a fost lăudat pentru atmosfera relaxată, senzația colaborare și pentru experiența în sine.

 

Există câte ceva pentru fiecare în cloud, iar cei care caută un cadou de ultim moment pentru gamerii din viața lor îl pot găsi prin intermediul unui gift card digital pentru abonamentele GeForce NOW. Membrii RTX 3080 și Priority primesc beneficiul serverelor cu prioritate pentru acces mai rapid la jocuri, sesiuni extinse de joacă și RTX ON în jocuri compatibile pentru a duce experiența de joc la următorul nivel de calitate.

 

De asemenea, Ubisoft oferă o lună de abonament GeForce NOW Priority gratuit pentru anumiți abonați Ubisoft+ Multi Access. Utilizatorii compatibili vor primi un e-mail de la Ubisoft săptămâna aceasta cu detalii despre cum să acceseze această ofertă.

 

Și la fix pentru sezonul de sărbători, noul DLC Monopoly Madness va face gamerii să devină cei mai celebri magnați imobiliari din Dino City. Pe lângă asta, un nou titlu ajunge în librăria GeForce NOW: Dinkum (Steam).

 

sursa: sursa

 

Link to comment
Share on other sites

  • KOPPEN locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.