Jump to content

Verdict clar al turcilor în ce privește transferul lui Adrian Șut. Ce se va întâmpla cu fotbalistul FCSB-ului


KOPPEN
 Share

Recommended Posts

adrian-sut-primul-meci-la-fcsb-dupa-doua-luni-concluziile-mijlocasului-dupa-2-2-cu-uta-arad_size6.thumb.jpg.df3fe896892cfd5b1c279611bbcd6880.jpg

 

 

Închizătorul este cotat la un milion de euro, potrivit site-urilor de specialitate, se află la FCSB din vara anului 2019 și mai are contract până la finalul lui iunie 2023 cu formația din Berceni.

 

Verdict clar al turcilor în ce privește transferul lui Adrian Șut. Ce se va întâmpla cu fotbalistul FCSB-ului

Gigi Becali îl va lăsa pe Șut să plece doar pentru trei milioane de euro, iar turcii de la Trabzonspor, interesați de serviciile jucătorului născut la Cociuba Mare.

Potrivit aspor.com.tr, președintele Agaoglu și conducerea lui Trabzonspor s-au retras din cursa de a-l semna pe fotbalist, pentru că suma cerută de latifundiarul din Pipera a fost prea mare pentru un jucător al cărui contract expiră vara viitoare.

 

Cifrele lui Adrian Șut

Adrian Șut și-a început cariera fotbalistică la Târgu Mureș II, a evoluat pentru Unirea Jucu, Pandurii, Academica Clinceni, iar din vara lui 2019 este legitimat la FCSB. 

Închizătorul a bifat 71 de apariții în tricoul „roș-albaștrilor”, marcând cinci goluri și pasând decisiv în două situații diferite, în aproape 4.600 de minute pentru trupa din Berceni.

 

FCSB, în această stagiune

Formația dirijată de Leo Strizu a încheiat anul calendaristic, după 21 de etape, cu 38 de puncte. FCSB a obținut, în acest sens, 11 victorii, cinci rezultate de egalitate și cinci înfrângeri.

În următoarea partidă, după ce pauza se va concretiza, „roș-albaștrii” vor face deplasarea la Sibiu pentru meciul din etapa 22 cu FC Hermannstadt, programat pe 22 ianuarie, ora 20:45.

 

SURSA: click

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.