Jump to content

Smartwatch-ul Redmi Watch 3 debutează oficial alături de brățara pentru fitness Redmi Band 2; Aduc display-uri AMOLED și autonomie excelentă


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Smartwatch-ul Redmi Watch 3 debutează oficial alături de brățara pentru fitness Redmi Band 2; Aduc display-uri AMOLED și autonomie excelentă</b>Azi a debutat în China seria de telefoane Redmi K60. Ei bine, alături de smartphone-uri au sosit și noi purtabile. E vorba despre smartwatch-ul Redmi Watch 3 și brățara pentru fitness Redmi Band 2. Aceste dispozitive sunt ușoare, au display-uri AMOLED

 

Azi a debutat în China seria de telefoane Redmi K60. Ei bine, alături de smartphone-uri au sosit și noi purtabile. E vorba despre smartwatch-ul Redmi Watch 3 și brățara pentru fitness Redmi Band 2. Aceste dispozitive sunt ușoare, au display-uri AMOLED și vin cu autonomie generoasă. Detalii despre ele avem în rândurile ce urmează.

 

Redmi-Watch-3_592x297.jpg

 

Redmi Watch 3 este un smartwatch ce aduce un display de 1.75 inch în diagonală, AMOLED, cu refresh rate de 60Hz și rezoluție HD. Ecranul e cu 14.8% mai mare față de cel al predecesorului, iar luminozitatea oferită aici ajunge la 600 de nits. În partea dreaptă găsim un buton „home”, iar ceasul e rezistent la apă în regim 5ATM. Primim senzor pentru monitorizarea ritmului cardiac, senzor SpO2, dar dispozitivul urmărește și somnul și stresul.

 

Există aici peste 120 de exerciții ce pot fi monitorizate, GPS pentru urmărirea activităților outdoor, iar ceasul vine și cu funcții de sănătate dedicate femeilor. Vine chiar cu microfon pentru preluarea apelurilor prin Bluetooth, atunci când e conectat la smartphone, iar bateria de 289 mAh livrează o autonomie de 12 zile.

 

Redmi-Band-2_592x374.jpg

 

Redmi Band 2, pe de altă parte, este o brățară pentru fitness ce aduce un display de 1.47 inch în diagonală. Ar fi cu 76% mai mare față de panoul inclus pe predecesor. Măsoară 9.9 mm în talie și nu există butoane în acest caz. Dispozitivul e rezistent la apă în regim 5 ATM și aduce aceeași senzori disponibili și pe smartwatch-ul Redmi Watch 3. Totuși, brățara poate monitoriza doar 30 de activități sportive, iar bateria de 210 mAh livrează 14 zile de utilizare.

 

Redmi Watch 3 vine pe nuanțele Elegant Black și Ivory White și se vinde în China pentru aproximativ 72 de dolari. Redmi Band 2, însă, costă doar 22 de dolari și vine pe nuanțele Midnight Black și Dream White.

Sunt șanse mari ca purtabilele să sosească în 2023 și în Europa.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.