Jump to content

Honor Band 7 a sosit: brăţară de fitness cu 14 zile autonomie, ecran AMOLED 2.5D


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Honor Band 7 a sosit: brăţară de fitness cu 14 zile autonomie, ecran AMOLED 2.5D</b>Honor Band 7 tocmai a debutat, drept cea mai nouă brăţară de fitness a companiei desprinse din Huawei. Are ecran AMOLED de 1.47 inch, autonomie de 14 zile şi nu aduce foarte multe noutăţi şi upgrade-uri faţă de Honor Band 6, totuşi

 

Honor Band 7 tocmai a debutat, drept cea mai nouă brăţară de fitness a companiei desprinse din Huawei. Are ecranAMOLED de 1.47 inch, autonomie de 14 zile şi nu aduce foarte multe noutăţi şi upgrade-uri faţă de Honor Band 6, totuşi.

 

Honor Band 7

 

Dispozitivul purtabil are un ecran dreptunghiular, cu diagonală de 1.47 inch, unul color. Vorbim despre un AMOLED 2.5D, cu protecţie din sticlă. Are densitate de 282 PPI iar brățara vine cu o sumedenie de moduri de analizare a sănătăţii. Suportă monitorizare a saturaţiei de oxigen din sânge, monitorizare puls/ritm cardiac, dar şi monitorizare somn.

 

Honor Band 7

 

Peste 96 de moduri sport sunt incluse, de la jogging la vâslit, schi, yoga şi altele. Bateria asigură 14 zile de autonomie medie sau 10 zile de utilizare intensă. Suportă încărcare rapidă şi Bluetooth 5.2, poate realiza plăți via NFC şi poate controla telefonul, mai precis camera sa, de la distanţă. Are şi suport pentru control de playback muzical pe telefon.

 

Se va găsi pe 3 culori, roz, albastru şi negru. Are un buton fizic lateral, care permite accesarea funcţiilor brăţării şi un corp certifica 5 ATM, care poate fi scufundat până la 50 metri adâncime. Se vinde în China la 35 de dolari începând cu 6 ianuarie.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.