Jump to content

Mutarea decisivă de la FCU Craiova » Mititelu: „E primul an în care se întâmplă asta!”


Bodii
 Share

Recommended Posts

Source (click)

59c1e47d-7ee1-4ccb-a344-b08adc9b649e.thumb.jpg.55d81635dd5700100ed0728b370bf6d1.jpg

 

Adrian Mititelu, patronul lui FCU Craiova 1948, susține că vânzarea lui Compagno la FCSB, cu 1,5 milioane de euro, l-a ajutat să încheie anul 2022 cu cei mai puțini bani investiți în club, din propria avere.

 

 

FCU Craiova a intrat în vacanța de iarnă pe locul 10 în Liga 1, mai aproape de zona de retrogradare decât de play-off. Cu toate astea, patronul Adrian Mititelu (54 de ani) are și un motiv de satisfacție. 

Pentru prima dată de când investește în clubul din Bănie încheie anul financiar 2022 "doar" cu un milion de euro cheltuiți din averea familiei sale.

Finanțatorul spune că suma de 1,5 milioane euro încasată din transferul lui Andrea Compagno la FCSB a echilibrat semnificativ balanța de venituri și cheltuieli a grupării oltene. 

"Cheltuielile sunt mari. De asta nu mi-am permis să refuz oferta pentru Compagno. Abia anul ăsta am numai un milion de euro diferența dintre venituri și cheltuieli. E primul an în care mă costă echipa doar un milion de euro. 

Restul bugetului este completat din drepturile de televiziune și din diverse sponsorizări. Veniturile TV reprezintă în medie 40% din cheltuielile cluburilor", a dezvăluit Adrian Mititelu, pentru Gazeta Sporturilor.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.