Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Mutarea începutului de an în Liga 1: CS Universitatea Craiova s-a înțeles cu FC Argeș pentru transferul lui Ișfan » Ce a spus Rotaru


DragonMyr
 Share

Recommended Posts

2ssxRdI.jpg

 

Alexandru Ișfan (22 de ani), jucătorul celor de la FC Argeș, va semna cu CS Universitatea Craiova. 

 

Tatăl fotbalistului a confirmat mutarea, într-o reacție oferită Gazetei Sporturilor în urmă cu scurt timp: „Da, la ora 12 se semnează! Am vb cu «Ali» și mi a confirmat că va merge la Craiova. Ca părinte, îmi doream să plece de aici”, a precizat tatăl fotbalistului.


Știrea inițială

Fotbalistul piteștenilor va ajunge în Bănie în schimbul sumei de 650.000 de euro. De asemenea, gruparea argeșeană va încasa și 25 % dintr-un viitor transfer al lui Alexandru Ișfan, notează Fanatik. 


Mihai Rotaru, patronul CS Universității Craiova, a declarat că formația pe care o conduce și FC Argeș s-au înțeles pentru transferul lui Alexandru Ișfan pe „Ion Oblemenco” și că speră că mutarea va fi finalizată în cursul zilei de azi. 

 

„Pot confirma informația. Este adevărat, ne-am înțeles cu FC Argeș și sper ca tranzacția să se finalizeze astăzi. Pe Ișfan ni l-am dorit foarte mult și în vară, ne bucurăm că am reușit să-l aducem în Bănie”, a precizat Mihai Rotaru, pentru sursa citată. 

 

Sursa: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/alexandru-isfan-transfer-csu-craiova-superliga-684218.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.