Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Video: Trailer nou pentru S.T.A.L.K.E.R. 2: Shadow of Chornobil. Perioada lansarii a fost confirmata.


Daniel Negoi
 Share

Recommended Posts

VIDEO: Trailer nou pentru S.T.A.L.K.E.R. 2: Shadow of Chornobyl. Perioada lansării a fost confirmată

 

După luni de zile de pauză forțată, cauzată de atacul Rusiei asupra Ucrainei, studioul GSC Game World a revenit cu un update referitor la S.T.A.L.K.E.R. 2: Shadow of Chornobyl: astfel, prin intermediul colegilor de la IGN, a fost publicat un nou trailer pentru joc, format în întregime din secvențe de gameplay, fiind confirmată și lansarea programată pentru 2023. Având în vedere că dezvoltarea jocului continuă în Ucraina, țară afectată încă de atacurile rusești, probabil că este destul de greu să fie indicată o dată de lansare exactă.

 

 

S.T.A.L.K.E.R. 2 este descris drept un first person shooter ce se va desfășura într-o lume de joc imensă, „un open world fără granițe”, cu o poveste neliniară, construit cu ajutorul motorului grafic Unreal Engine 5.

 

S.T.A.L.K.E.R. 2: Shadow of Chornobyl va fi lansat în cursul anului 2023, în versiuni pentru PC și Xbox Series X|S, jocul urmând să fie inclus în serviciul Game Pass încă din momentul apariției.

 

sursa: sursa

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • KOPPEN locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.