Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

MSI a lansat placi de baza cu chipset B760 pentru Intel Gen13


Recommended Posts

MSI a lansat placi de baza cu chipset B760 pentru Intel Gen13

 

MSI a lansat placi de baza pentru noua generatie de procesoare Intel Gen13. Acestea sunt placi de baza cu chipset B760 din gama mainstream, adica placi de baza relativ accesibile pentru publicul larg. 

Cine vrea performanta de top cauta chipsetul Z790, dar noi acum vorbim despre cel mai echilibrat model din toate punctele de vedere.

 

Noile placi sunt din seria MAG TOMAHAWK si MORTAR de culoare alba. Au 12 sisteme de alimentare Duet Rail Power System cu DrMOS de 75A si PCB cu 6 straturi. Suporta interfata Lightning PCIe din generatia a 5-a si include pe placa de baza pana la 3 sloturi M.2 Gen4.

 

Au si plaxi ITX, modelul MPG B760I EDGE WIFI DDR4, cu radiator din aluminiu alb-argintiu, alimentare cu 8 faze directe cu DrMOS de 90A si 8 stratui de PCB.

 

Sunt disponibile atat pentru DDR4 cat si pentru DDR5, au placi de retea puternice care permite Wi-Fi 6E sau viteze pe cablu de pana la 2.5Gbps si multe alte date tehnice interesante.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.