Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

A luat Petrescu țeapă? » Campionul transferat de CFR, vinovat la 11 goluri în acest sezon


DragonMyr
 Share

Recommended Posts

8k6V86g.jpeg

 

Bogdan Țîru, al doilea transfer al iernii realizat de CFR Cluj, a avut o primă parte de sezon foarte slabă în Polonia, la Jagiellonia, unde juca de 3 ani. Fundașul central în vârstă de 28 de ani a gafat, în total, la 11 goluri, 6 dintre ele fiind analizate mai jos.


În actuala stagiune, Țîru a bifat 17 apariții în tricoul celor de la Jagiellonia, 16 în campionat, una în Cupa Poloniei. Conform firmei de monitorizare InStat, fostul elev al lui Hagi are o parte de vină la nu mai puțin de 11 goluri încasate de trupa antrenată de Maciej Stolarczyk.


Românul a comis-o în 10/16 partide în care a evoluat, într-un duel, cel de pe teren propriu cu Radomiak Radom, scor 1-2, el fiind implicat în ambele goluri ale oaspeților.

 

Gazeta a selectat 6 dintre erorile lui Țîru, adică cele mai evidente greșeli pe care noul jucător al campioanei României le-a făcut în prima parte a sezonului.


1) Jagiellonia - Widzew Lods 0-2 (22 iulie 2022, etapa #1) » Bida, „nouarul” oaspeților, ajunge în fața lui Țîru, îl „judecă” foarte ușor pe român și marchează golul care risipește orice emoție în privința rezultatului final.


2) Pogon Szczecin - Jagiellonia 1-0 (31 iulie 2022, etapa #3) » fundaș central dreapta în sistemul 3-4-3, Bogdan își scapă adversarul din flanc, lansat în spatele lui, a cărui centrare va aduce singura reușită a partidei.


3) Jagiellonia - Radomiak 1-2 (6 august 2022, etapa #4) » În prelungiri, la 1-1, Leandro, extrema lui Radomiak, aruncă un balon în careu, mingea se scurge la colțul lung, unde ajunge doar omul lui Țîru, Maurides, nu și Țîru. Românul nu și-a mai urmărit adversarul din marcaj și a privit ca un spectator cum brazilianul a înscris golul victoriei pentru trupa din Radom.


4) Rakow - Jagiellonia 2-2 (14 august 2022, etapa #5) » Țîru e depășit complet de rapiditatea acțiunii echipei la care sunt legitimați Sorescu și Racovițan. Stoperul e poziționat greșit și îi permite lui Piasecki să paseze, prin fața lui, decisiv, pentru Novak, eficient ulterior 1 la 1 cu portarul Alomerovic.


5) Lechia - Jagiellonia 2-2 (17 septembrie 2022, etapa #10) » Țîru uită de Paixao și iese la întâmpinare. Atacantul gazdelor, rămas nemarcat, primește în centrul careului și egalează la 1.


6) Lechia Zielona Gora - Jagiellonia 3-1 (12 octombrie 2022, „16”-imile Cupei Poloniei) » Țîru e dominat categoric în duelul aerian de Ostrowski, polonezul înscrie cu capul de lângă el.
Produs al Academiei Hagi, Țîru era transferat la începutul anului 2020 de Jagiellonia de la Viitorul, actuala Farul, în schimbul a 600.000 de euro. După 80 de meciuri, 3 goluri și o pasă decisivă în Polonia, fundașul a revenit în România, la campioana CFR.


Rămâne de văzut câte șanse va avea Țîru - jucător cu două selecții la prima reprezentativă - în Gruia, având în vedere că Dan Petrescu are alte 4 soluții importante în axul defensiv: Burcă, Yuri, Kolinger și Billong.

 

Sursa: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/bogdan-tiru-cfr-cluj-gafeur-polonia-684681.html

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.