Jump to content

Imprimantele 3D sunt acum mai accesibile și avem coduri pentru extra reducere pe Hekka.com; Modele de la 730 de lei


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Imprimantele 3D sunt acum mai accesibile și avem coduri pentru extra reducere pe Hekka.com; Modele de la 730 de lei</b>Cei de la Hekka au în continuare reduceri atractive, iar astăzi ne propun nici mai mult nici mai puțin de 3 imprimante 3D accesibile, cu prețuri ce pornesc de la doar 730 de lei. Vestea cea mai bună pe care o poți primi dacă ai în plan să

 

Cei de la Hekka au în continuare reduceri atractive, iar astăzi ne propun nici mai mult nici mai puțin de 3 imprimante 3D accesibile, cu prețuri ce pornesc de la doar 730 de lei. Vestea cea mai bună pe care o poți primi dacă ai în plan să îți cumperi una dintre aceste imprimante, este aceea că toate sunt livrate din depozit european, ceea ce înseamnă o livrare rapidă, TVA inclus și fără extra taxe. Le descoperim mai jos.

 

Artillery Hornet 3D Printer

 

Primul model de pe listă și totodată și cel mai accesibil, este Artillery Hornet 3DPrinter - imprimantă 3D economică, ce are structură integrată, o bază solidă, platformă din sticlă temperată și ne promite o printare de mare precizie. Aceasta are o placă de bază de 32 bit, se remarcă prin zgomotul redus și o veste bună este aceea că imprimanta vine pre-asamblată în proporție de 95%. Ai nevoie de doar 3 minute pentru a o seta și pune în funcțiune.

 

Artillery Hornet 3D Printer

 

Potrivit producătorului, imprimanta are un design inspirat de mașinile sport, de aici și combinația galben-negru. Cu profiluri complet metalice, imprimanta promite rezistență și durabilitate, iar ca dimensiuni, aceasta oferă o suprafață de printare de 220x220x250mm, fiind potrivită pentru începători, profesioniști și utilă și în educație.

 

Artillery Hornet 3D Printer

 

Are o sursă de 320W, un mini display, control rapid pe seama unui knob rotativ și suportă și printare de pe card microSD. Avem suport de filament detașabil, oprire cu un singur buton și aflați că folosește filament de 1.75mm, din PLA, PETG, sau TPU. Dacă folosești codul promo PAH3D o cumperi pentru suma de doar 730 de lei, care sună a chilipir. Un cadou ideal pentru un avid tech sau pentru tine chiar. 

 

Alte modele la ofertă:

 

  • Artillery Genius Pro 3D Printer: 1142 lei folosind codul PrinterGP
  • Artillery Sidewinder-X2 3D Printer: 1372 lei folosind codul PrinterX2

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.