Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

HUAWEI Watch D, ceasul cu tensiometru a fost lansat pe piața locală și este disponibil de azi în magazine


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>HUAWEI Watch D, ceasul cu tensiometru a fost lansat pe piața locală și este disponibil de azi în magazine</b>Un ceas pe care îl avem în teste în aceste zile este HUAWEI Watch D, purtabil care se remarcă prin faptul că poate măsura tensiunea arterială. De astăzi este disponibil oficial în România, fiind găsit în magazinul oficial HUAWEI Store

 

Un ceas pe care îl avem în teste în aceste zile este HUAWEI Watch D, purtabil care se remarcă prin faptul că poate măsura tensiunea arterială. De astăzi este disponibil oficial în România, fiind găsit în magazinul oficial HUAWEI Store și la partenerii din țara noastră. Mai jos am notat câteva dintre punctele sale forte.

 

Așa cum spuneam, are tensiometru, cu aviz de funcționare acordat de Ministerul Sănătății din România prin intermediul Agenției Naționale a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale prin care se atestă faptul că dispozitivul poate fi considerat unul medical de tip II, conform noii aplicații HUAWEI ECG1. De asemenea, are și certificare internațională europeană ce atestă faptul că poate fi utilizat ca dispozitiv medical.

 

HUAWEI Watch D

 

HUAWEI Watch D are și EKG, iar dimensiunea și greutatea sa este de 1/6 față de un tensiometru tradițional. Pentru a realiza aceste măsurători, folosește o mini pompă inovatoare care poate atinge o presiune de 40 kPa, pentru o măsurare a tensiunii până la 230 mmHg. Se oferă multiple funcții de antrenament și monitorizare a sănătății, iar autonomia atinge până la 7 zile.

 

În perioada promo, până pe 17 ianuarie, pe HUAWEI Store primești 10% extra reducere la achiziția acestui ceas, doar prin simpla abonare la newsletter.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.