Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

BYD Watch este ceasul care îți va măsura alcoolemia; Vine cu etilotest integrat iar design-ul său tocmai ce a fost brevetat în China


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>BYD Watch este ceasul care îți va măsura alcoolemia; Vine cu etilotest integrat iar design-ul său tocmai ce a fost brevetat în China</b>De la ceasuri smart care au pornit la drum echipate chiar și cu o cameră foto, am ajuns ca în prezent să avem purtabile care integrează un tensiometru avizat de Ministerul Sănătății, precum este HUAWEI Watch D, recent testat

 

De la ceasuri smart care au pornit la drum echipate chiar și cu o cameră foto, am ajuns ca în prezent să avem purtabile care integrează un tensiometru avizat de Ministerul Sănătății, precum este HUAWEI Watch D, recent testat la Mobilissimo aici. Nu este capătul de drum, pentru că din China vine următoarea inovație - smartwatch-ul cu etilotest. 

 

Așa cum spuneam mai sus, vine din China și este creația grupuluiBYD care include și o divizie auto cu mașini spectaculoase din punct de vedere vizual. Trebuie spus că un smartwatch BYD este în cărți încă de prin 2021, atunci când se dorea un ceas menit să permite accesul la interiorul automobilelor BYD, cu pornirea motorului de la distanță și buton pentru deschiderea haionului.

 

De atunci și până acum nu au mai apărut vești despre ceas, până astăzi când descoperim un brevet pentru acesta. Ca design, ceasul pare un soi de Apple Watch cu extra carcasă aplică peste. Aflăm că într-adevăr acesta va fi dezvoltat pe post de companion pentru automobilele BYD, iar funcționalitatea sa inedită este etilotestul pentru măsurarea alcoolemiei.

 

Deși în brevet nu avem exact descris modul de funcționare, mă gândesc că accesul în automobil se va permite doar după măsurarea alcoolemiei și desigur afișarea unei valori nule. Alcoolul este cauza numărul 1 pentru producerea de accidente, iar un asemenea sistem ingenios ar mai putea reduce din statistici.  

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.