Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Tableta Lenovo Tab M10 Plus primește o reducere tentantă pe Hekka; Are ecran de 11 inch, 4 difuzoare și baterie mare


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Tableta Lenovo Tab M10 Plus primește o reducere tentantă pe Hekka; Are ecran de 11 inch, 4 difuzoare și baterie mare</b>Din partea celor de la Hekka.com avem astăzi un nou cod de reducere, asociat unei tablete cu adevărat interesante. Se numește Lenovo Tab M10 Plus și pune la bătaie lucruri interesante, acum pentru un preț și mai mic. O descoperim împreună

 

Din partea celor de la Hekka.com avem astăzi un nou cod de reducere, asociat unei tablete cu adevărat interesante. Se numește Lenovo Tab M10 Plus și pune la bătaie lucruri interesante, acum pentru un preț și mai mic. O descoperim împreună în rândurile de mai jos, iar la final de articol afli și suma de comercializare + codul de discount.

 

Lenovo Tab M10 Plus

 

Pentru început ne ocupăm de dotări și aflăm că tableta aduce ecran de 10.61 inch, un IPS LCD cu rezoluție de 2000 x 1200 pixeli și muchii simetrice pe cele 4 laturi ale sale. Vine cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 680 la interior, are 4 GB RAM, 64 GB stocare flash și important de menționat faptul că suportă și interacțiune cu stylus.

 

Lenovo Tab M10 Plus

 

Primim cameră frontală de 8 mpx, cameră de 8 mpx în spate și sunt surprins să văd aici 4 difuzoare pentru acustică de top, plus jack audio 3.5 mm. Lenovo a inclus și o baterie generoasă de 7700 mAh pe care o vei încărca rapid pe fir la 20W și mai avem și WiFi dual-band, Bluetooth 5.0, plus port USB-C.

 

Per total, Lenovo Tab M10 Plus sună a o tabletă multimedia numai bună pentru un buget mediu, iar încă ceva ce vreau să menționez este că tableta are software global. Folosind codul promo LenovoPad o cumperi la doar 686 de lei, fiind livrată din China, cu TVA inclus. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.