Jump to content

Dragnea anunţă înfiinţarea Partidului România Suverană


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

Partidul România Suverană

 

 

 

Liviu Dragnea a vorbit, duminică seara, în emisiunea Culisele Statului Paralel, la Realitatea PLUS, despre noul său proiect politic. Acesta și-a făcut o nouă formațiune care va purta numele Partidul România Suverană.

 

„Mă bazez pe oameni care au făcut politică și care sunt în regulă. Oameni cu mintea la ei, cu vorbele la ei, cu caracter. Sunt și oameni specializați pe anumite domenii cu care colaborez ceva”, a spus Liviu Dragnea.

 

„Vă prezint o parte din programele care vor fi prezentate în detaliu anul ăsta și următorul. Mi-am făcut câteva notițe în câteva domenii: agricultură, familiile tinere, familii foarte sărace și câteva chestiuni generale, urmând să luăm fiecare domeniu în parte.

 

Agricultură: Un program de înființare a comunităților agricole sociale. Minim 5 asociați, maxim 50. Domniciul să fie în zona rurală. Toți trebuie să fie angajați la această societate agricolă. Guvernul va aloca bani gratuit. 10.000 euro pe an pentru fiecare asociat timp de 25 de ani pe baza unui business plan. Ministrul Agriculturii se va ocupa de plan, o să detaliem în perioada următoare.

 

Programe personalizate pentru fiecare tip de legume. Am făcut analize, am făcut calcule, suntem pregătiți cu resursele financiare”, a spus Liviu Dragnea.

 

„Avem un program pentru redarea demnității profesionale: medici, avocați, profesori. Redarea demnității pentru cei care lucrează în Ordine Publică și siguranță națională. Mă refer în special la cei care lucrează în Ministerul de Interne și în Ministerul Apărării”, a mai spus Liviu Dragnea.

 

Vorbim de familii. Prezint doar două progame: pentru familiile tinere și familiile sărace. Peste 30 de familii sunt în zona de sărăcie. 2,2 milioane de familii sunt în acestă zonă după datele mele. Pentru cei care au sub 2000 lei net pe fiecare membru de familie se vor aloca câte 5000 de euro în primele zile ale anului pentru a-și face un plan de familie.

 

Pentru familiile tinere cu copii și fără copii, dar care nu sunt căsătorite de mai mult de 3 ani. Familii până în 35 ani. O sumă de 150.000 euro pentru construcția de locuințe”, a mai declarat Dragnea.

 

 

SURSĂ: Realitatea.

Link to comment
Share on other sites

On 1/20/2023 at 5:13 PM, Dark Night said:

Nu era la APP? Nu avea ceva hotărâre ce-i interzicea să fie lider de partid sau ceva de genul? 

Totuși, cred că e un partid de umplutură ca să rupă voturile anul viitor.

Rămâne de văzut care-i faza cu ruptura de APP şi de amicii lui gen Ştefănescu, Pop etc. Din câte ştiu, nu are voie să candideze, dar nu ştiu dacă în sentinţă i-a fost interzisă înfiinţarea vreunui partid, sau pentru cât timp.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.