Jump to content

SUV-uri second-hand la prețuri accesibile. TOP 7 oferte sub 7.000 de euro


Leventhe
 Share

Recommended Posts

https%3A%2F%2Fwww.promotor.ro%2Fwp-content%2Fuploads%2F2023%2F01%2Fsuv-uri-second-hand-la-preturi-accesibile-top-7-oferte-sub-7-000-de-euro-5.png

 

Când vine vorba de mașini la mâna a doua, SUV-urile sunt una dintre cele mai populare categorii. Există modele diverse, care oferă motoare și dimensiuni care să se muleze pe dorințile majorității cumpărătorilor.

 

SUV-urile sunt cele mai dorite mașini. Sunt căutate pentru spațiul interior generos, garda mare la sol, dar și pentru că pot reprezenta alternative mai sigure în cazul unui impact. Avantajele și dotările acestor mașini duc la prețuri destul de mari pe piața mașinilor noi, chiar și second-hand. Noi am ales șapte modele de la diferiți producători care să nu coste mai mult de 7.000 și care să nu aibă mulți kilometri.

 

Dacia Duster – 7.000 de euro
 

Deschidem lista cu SUV-ul autohton, Dacia Duster. Mașina pe care am ales-o este din anul 2012 și are 114.150 km la bord. Motorul este cel de 1,6 litri, pe benzină, care dezvoltă 105 CP. Dat fiind că este un motor cu injecție multi-punct, acestei mașini i-a fost instalată și o instalație GPL. Este o echipare Prestige, cu tracțiune față și o transmisie manuală cu cinci trepte. Dat fiind faptul că este o echipare superioară, acest Duster are jante din aliaj, scaune și volan îmbrăcate în piele și un pachet exterior ceva mai atractiv.

 

Renault Koleos – 6.999 de euro
 

Rămânem în Grupul Renault pentru că următoarea mașină pe listă este un Renault Koleos din 2011, cu 169.000 km la bord. Mașina are un motor diesel de 2,0 litri, care produce 150 CP, fiind legat la o cutie de viteze manuală. Poate fi o configurație bună pentru cei care au de parcurs distanțe mai lungi și nu merg prea mult prin oraș cu mașina. Are și tracțiune integrală, ceea ce este un plus în situațiile în care asfaltul se termină.

 

Volkswagen Tiguan – 6.990 de euro
 

Prima generație a SUV-ului Tiguan rămâne una dintre mașinile căutate pe piața second-hand, fiind un pachet destul de atractiv. Cea pe care am găsit-o este din 2010, are un motor de 1,4 litri pe benzină și transmisie manuală.

 

Mașina are jante din aliaj, exteriorul arată bine, iar interiorul textil este curat și nu are rupturi, iar anunțul specifică faptul că mașina a parcurs doar 132.427 km.

 

Kia Sportage – 6.980 de euro
 

Poate că nu va câștiga vreun premiu pentru design, dar Kia Sportage rămâne una dintre mașinile mult îndrăgite pe piața second-hand. Designul este simplu, aproape utilitar, dar oferă câteva detalii foarte practice, cum ar fi luneta care se poate deschide separat, fără a fi nevoie să fie ridicat întreg hayon-ul.

 

Cu toate că este din anul 2007, această Kia Sportage are doar 85.208 km, conform anunțului. Exteriorul vopsit în albastru cu bare de protecție gri este bine păstrat, iar interiorul textil arată aproape ca nou, fiind foarte curat.

 

Motorul pe benzină măsoară 2,0 litri și dezvoltă 141 CP și este legat la o cutie manuală, dar mașina nu este dotată cu tracțiune integrală.

 

Hyundai Tucson – 7.000 de euro
 

Surata lui Kia Sportage, Hyundai Tucson, este un alt SUV accesibil, demn de luat în seamă. Exemplarul pe care l-am ales este din 2007 și are doar 75.000 km. Asemenea Sportage-ului despre care am vorbit, are un motor de 2,0 litri, pe benzină, cu 141 CP, conectat la o cutie de viteze manuală, fără tracțiune integrală. La fel ca Sportage, păstrează caracterul simplu, dar această versiune vine cu un interior tapițat cu piele.

 

BMW X3 – 6.999 de euro
 

Am ales să includem și câteva variante premium, cum ar fi BMW X3. Situat la mijlocul gamei de SUV-uri de la BMW, X3 este suficient de mare pentru cei mai mulți oameni, dar suficient de compact încât să nu fie greu de manevrat în orașe.

 

Exemplarul de față are un motor diesel de 2,0 litri și 150 CP, legat o cutie manuală. Este fabricat în 2007 și are 187.000 de kilometri la bord. Chiar și așa, se prezintă bine atât la interior, cât și la exterior. Fiind o mașină cu motor amplasat longitudinal, va oferi o dinamică mai bună față de alți rivali ai săi.

 

Volvo XC90 – 6.950 de euro
 

Cel mai mare SUV de pe lista noastră, Volvo XC90, este un vehicul apreciat de oamenii care au nevoie de o mașină de familie mare, sigură și care să ofere și niște capabilități în teren accidentat. Am găsit un model din prima generație, fabricat în 2005, care are 170.000 km. Sub capotă există un motor de 2,5 litri turbo, pe benzină, care produce 209 CP. Cutia de viteze este automată, iar mașina are și tracțiune integrală.

 

Interiorul are scaune tapițate cu un mix de material textil și piele, cu ornamente de culoare gri. Chiar dacă nu este o configurație foarte accesorizată, tot oferă pilot automat, climă pe două zone sau oglinzi electrice.

 

Sursa: https://www.promotor.ro/stiri-auto/suv-uri-second-hand-la-preturi-accesibile-top-7-oferte-la-preturi-de-sub-7-000-de-euro-19138938

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.