Jump to content

Maserati a publicat primele imagini cu interiorul noului GranTurismo – GALERIE FOTO


Leventhe
 Share

Recommended Posts

https%3A%2F%2Fwww.promotor.ro%2Fwp-content%2Fuploads%2F2023%2F01%2Fmaserati-a-publicat-primele-imagini-cu-interiorul-noului-granturismo-galerie-foto-10.jpg

 

Maserati a publicat primele imagini cu interiorul noii generații a modelului GranTurismo. Există trei configurații disponibile.

 

Noul Maserati GranTurismo a debutat în octombrie 2022 și va veni atât cu motoare termice, cât și într-o variantă complet electrică. Cu toate acestea, Maserati nu ne-a arătat fotografii cu interiorul mașinii până acum, scrie Carscoops.

 

Maserati GranTurismo este oferit în trei versiuni. Atât versiunea de bază, Modena, cât și Trofeo, modelul orientat spre performanță, sunt echipate cu motorul V6 twin-turbo de 3,0 litri, în diferite trepte de putere. În cazul versiunii Modena, motorul produce 496 CP, iar varianta Trofeo beneficiază de 557 CP. În ceea ce privește versiunea complet electrică Folgore, acesta are trei motoare electrice care produc o putere combinată de 761 CP. Bateria are o capacitate de 92,5 kWh, iar sistemul electric utilizează o arhitectură pe 800V.

 

Pentru a diferenția fiecare versiune a lui GranTurismo, Maserati a optat pentru diferite abordări ale stilului exterior și pentru combinații unice de culori și ornamente în interiorul cabinei.

 

Cum arată interiorul noului Maserati GranTurismo?
 

Maserati ne oferă imagini cu toate cele trei configurații interioare ale noului model. Fiecare are identitatea sa proprie, în funcție de versiunea aleasă.

 

Aspectul bordului arată foarte asemănător cu cel întâlnit pe SUV-ul Maserati Grecale. GranTurismo are un aspect mai premium datorită detaliilor și cusăturilor de pe bord și panourilor ușilor îmbrăcate în piele. Modena are o combinație de tapițerie în nuanțe de bej și negru cu inserții din lemn, Trofeo are o temă neagră cu cusături roșii și fibră de carbon, în timp ce Folgore are o tapițerie compusă din piele albă și albastră.

 

GranTurismo este plin de tehnologie, inclusiv un tablou de bord digital de 12,2 inch, un ecran tactil de 12,3 inch pentru infotainment și un alt ecran tactil de 8,8 inch integrat în consola centrală. De asemenea, există un ceas digital și un head-up display.

 

Sursa: https://www.promotor.ro/stiri-auto/maserati-a-publicat-primele-imagini-cu-interiorul-noului-granturismo-galerie-foto-19138792

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.