Jump to content

Cât costă în România VW T-Cross, unul dintre cele mai mici și mai practice SUV-uri de pe piață


Claude.
 Share

Recommended Posts

https%3A%2F%2Fwww.promotor.ro%2Fwp-content%2Fuploads%2F2018%2F10%2F17571749%2F2-02ccc2a6-volkswagen-t-cross-12.jpg

 

Lansat în 2019 sub forma celui mai mic crossover din gama Volkswagen, T-Cross a rămas până în ziua de astăzi un model extrem de practic și adaptabil, cu o serie întreagă de avantaje de partea sa.

 

Datorită designului său de crossover, a posibilităţilor variate de individualizare şi a caracterului practic în viața de zi cu zi, T-Cross oferă mixul optim între variabilitate şi dimensiuni compacte. Pe scurt, este însoţitorul perfect în aproape orice fel de aventură.  Estetic, despre T-Cross putem să spunem că arată cel puțin interesant. Privit din față, seamănă cu Touareg datorită grilei similare și a blocurilor optice. Din lateral, poate fi asemănat unui Tiguan. Spatele se dovedește însă a fi destul de original, reprezentând caracterul distinctiv al crossover-ului. În orice caz, cu caroseria sa atractivă, T-Cross arată bine în orice circumstanţă: în oraş, în cotidian şi în off-road.  

 

T-Cross a fost prezentat de Volkswagen drept însoţitorul perfect pentru orice șofer. Datorită spătarului rabatabil al scaunului din partea dreaptă față, dar şi a banchetei glisante, acest automobil este foarte spaţios şi se adaptează flexibil dorinţelor fiecăruia. Bordul digital, afişajul modern şi inovator Active Info Display te va ţine la curent cu toate informaţiile importante, precum datele călătoriilor şi cu reprezentări grafice ale sistemelor de asistență a şoferului.  

 

Care este cel mai accesibil T-Cross de pe piață VW T-Cross este o mașină destul de accesibilă, având un preț de pornire de 20.904 euro, cu toate taxele incluse. În acest caz, vorbim despre nivelul de echipare de bază, Life, care include printre altele și următoarele: oglinzi exterioare reglabile electric, lumini pentru citit, tapițerie stofă, volan reglabil pe înălțime, asistent pornire în rampă, asistent pentru menținerea benzii de rulare, limitator de viteză, avertizare acustică pentru obstacole în față și spate, geamuri electrice față și spate, închidere centralizată, servodirecție, Digital Cockpit, Bluetooth, senzori de ploaie, etc.  

 

La acești bani, Volkswagen of oferă un T-Cross echipat cu o unitate pe benzină cu capacitate de 1.0 litru, capabilă să dezvolte 95 de cai putere. Transmisia este asigurată prin intermediul unei cutii manuale cu cinci rapoarte.  Cel mai scump T-Cross din oferta Volkswagen Constructorul german mai oferă un T-Cross echipat cu o unitate de motorizare pe benzină capabilă să livreze 150 de cai putere, caz în care prețul pornește de la 25.715 euro, cu toate taxele incluse.

 

În plus, transmisia se face prin intermediul Direct Shift Gearbox.  De această dată vorbim despre nivelul de echipare Style, care aduce la pachet alte câteva dotări demne de luat în seamă pentru cei ce își doresc ceva în plus: scaune față sport, Adaptive Cruise Control, detector oboseală, sistem start – stop, sistem de frânare cu recuperarea energiei, faruri de ceață, faruri LED MID, etc.

 

PRomOTor

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.