Jump to content

NVIDIA a lansat un nou driver Game Ready pentru Marvel’s Midnight Suns, Hitman și Deliver Us Mars. Ce alte jocuri au fost optimizate


KOPPEN
 Share

Recommended Posts

NVIDIA-GeForce_Game-Ready-Driver_Marvels-Midnight-Suns-1024x538.thumb.webp.3747cd6b4e586c7e18af3c9e88ed52ab.webp

 

 

NVIDIA a anunțat disponibilitatea unui nou driver Game Ready pentru plăcile video GeForce. Acesta aduce optimizări pentru implementările DLSS 3 din Marvel’s Midnight Suns, HITMAN 3, și Deliver Us Mars. De asemenea, acest driver Game Ready oferă performanță optimizată pentru noi titluri precum remake-ul Dead Space și Forspoken, ambele cu suport pentru DLSS.

 

Marvel’s Midnight Suns și Hitman, cu DLSS 3 începând de astăzi

Lansat luna trecută, Marvel’s Midnight Suns pe PC a avut suport pentru DLSS 2, reflexii ray-traced și ocluzie ambientală ray-traced. Începând de astăzi, 26 ianuarie, ediția de PC va primi un update pentru NVIDIA DLSS 3, crescând astfel performanța pentru gamerii care dețin o placă video GeForce RTX din seria 40.

 

Tot astăzi, HITMAN 3 va deveni HITMAN World of Assassination, care va include acces la întregul conținut din HITMAN 1 și HITMAN 2. Cei care dețin HITMAN 3 deja vor primi un upgrade gratuit la HITMAN World of Assassination pe toate platformele.

 

Simultan, va fi lansat un nou update pentru joc, ce va include suportul pentru DLSS 3. Acesta sosește după ce, în luna mai a anului trecut, jocul primise DLSS 2 și Ray Tracing, și permite posesorilor de plăci video GeForce RTX din seria 40 să obțină performanță superioară.

 

Game Ready pentru jocuri noi, toate îmbunătățite cu DLSS

Driverele Game Ready includ optimizări și îmbunătățiri pentru a susține cele mai noi lansări de jocuri și update-uri. Noul driver a adăugat suport pentru câteva jocuri foarte anticipate și include optimizări pentru:

 

  • Dead Space, care se lansează pe 27 ianuarie cu DLSS 2
  • Deliver Us Mars, care se lansează pe 2 februarie cu DLSS 3, NVIDIA Reflex și Ray Tracing
  • Forspoken, disponibil din 24 ianuarie cu DLSS 2

Despre Driverele Game Ready

NVIDIA se laudă că driverele GeForce Game Ready livrează cea mai bună experiență în jocurile actuale, fiind calibrate în colaborare cu dezvoltatorii și testate extins pe mii de configurații hardware de desktop sau laptop pentru performanță și fiabilitate maxime.

 

SURSA: click

Edited by KOPPEN
Link to comment
Share on other sites

  • KOPPEN locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.