Jump to content

Volkswagen-ul Caddy care pune supercar-urile pe fugă. Are 1300 CP și tracțiune integrală


Claude.
 Share

Recommended Posts

https%3A%2F%2Fwww.promotor.ro%2Fwp-content%2Fuploads%2F2023%2F01%2Fvolkswagen-ul-caddy-care-pune-supercar-urile-pe-fuga-are-1300-cp-si-tractiune-integrala-video-17.png

 

Un Volkswagen Caddy a fost dus la extrem cu ajutorul modificărilor. Van-ul german dezvoltă 1300 CP, are tracțiune integrală și anvelope de curse. Care este primul lucru care vă vine în minte atunci când vă gândiți la Volkswagen Caddy? Probabil că o dubiță destul de anostă cu un motor diesel sub capotă. Un atelier din Marea Britanie a luat un Caddy și a făcut din el exact opusul, după cum ne arată LivingLifeFast.

 

Motorul diesel de 1,9 litri a fost înlocuit de unitatea de 2,5 litri, turbo, de pe un Audi RS3. Pentru a putea monta acest motor, mașina a avut nevoie de un cadru motor modificat, iar podeau din spate a fost modificată pentru a acomodat diferențialul. Motorul nu este stock, ci este complet modificat, are componente forjate și produce aproximativ 1300 CP.

 

Acesta este legat la cutia automată de pe RS3, doar că unitatea cu dublu-ambreiaj a fost modificată pentru a suporta puterea mai mare a motorului. Toată puterea ajunge la cele patru roți prin intermediul unui sistem de tracțiune integrală, iar anvelopele montate pe mașină sunt unele dedicate competițiilor. Pe lângă puterea mai mare, mașina are și suspensie și frâne pe măsură.

 

Volkswagen Caddy cu 1300 CP – Lup în blană de oaie Proiectul a durat aproximativ șapte ani, conform spuselor proprietarului. Mașina este foarte rapidă, după cum vă puteți imagina. Proprietarul a participat cu ea la curse de drag, acolo unde a reușit să coboare la sub 10 secunde pe parcursul celor 400 de metri.

 

Mașina a fost desemnată cea mai rapidă dubă cu drept de circulație, reușind timpi de aproximativ 10,6 secunde pe cei 400 de metri, cu anvelope de stradă. Nici aspectul nu trădează ce se ascunde sub capotă.

 

Pentru un ochi neavizat, mașina pare că are un set de jante și o bară de protecție agresivă, dar nimic altceva care să o dea de gol. Este un sleeper în adevăratul sens al cuvântului.

 

Promotor

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.