Jump to content

Noutăți pentru modelele BMW: ecran curbat pentru Seria 4 și noi opțiuni de personalizare pentru Seria 7


Claude.
 Share

Recommended Posts

https%3A%2F%2Fwww.promotor.ro%2Fwp-content%2Fuploads%2F2023%2F01%2Fnoutati-pentru-modelele-bmw-ecran-curbat-pentru-seria-4-si-noi-optiuni-de-personalizare-pentru-seria-7-1.jpeg

 

Prima lună a anului aduce surprize importante pentru mai multe modele din gama BMW, Seria 4 sau Seria 7 urmând să primească unele noutăți interesante. Nu este prima dată când producătorul german ne surprinde cu o astfel de surpriză la început de an, un astfel de anunț devenind deja o tradiție. În primul rând, Seria 4 va primi ansamblul Curved Display, care aduce cu sine un ecran cu diagonală de 12.3 inci pentru instrumentarul de bord și un display de 14.9 inci pentru sistemul multimedia iDrive 8. Același ansamblu va fi disponibil începând cu această primăvară, desigur, și pe modelele BMW M4.

 

Nu sunt însă singurele surprize pe care germanii le-au pregătit pentru aceste modele, pe lista de noutăți urmând să se mai regăsească un selector nou pentru transmisia automată, padele montate pe volan și ornamente Shadowline pentru geamuri.

 

De asemenea, BMW M4 va mai primi și un instrumentar de bord îmbrăcat în Sensatec, potrivit Motor1. Caroserie bi-coloră pentru Seria 7 Cei ce își vor îndrepta atenția către modelele Seria 7 trebuie să știe că vor putea opta pentru mai multe opțiuni de personalizare. Germanii au pregătit atât o caroserie bi-coloră, cât și o nouă nuanță de culoare pentru caroserie, Blue Tanzanite Frozen. La interior, clienții pot opta pentru piele Merino sau pentru o combinație de piele Merino și cașmir.

 

Faruri cu cristale Swarovski pentru X7 Le știm deja de la modelele Seria 7, însă urmează să fie disponibile și pentru X7. Sunt acele faruri Iconic Glow, cu elemente realizate din cristale Swarovski.

 

În plus, atât modelele X7, cât și Seria 7 sau iX, vor fi echipate cu sistemul Parking Assist Professional, ceea ce înseamnă că vor putea fi parcate cu ajutorul telefonului mobil. Nu este tot însă, BMW pregătind un nou cablu de încărcare Professional pentru modelele iX, i7 xDrive60 și iX1 xDrive30 care suportă încărcare la 22 kW. Astfel, eficiența și viteza de încărcare vor crește pentru aceste modele.

 

Promotor

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.