Jump to content

Preț și disponibilitate Garmin Vivomove Trend în România


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Preț și disponibilitate Garmin Vivomove Trend în România</b>Începând de astăzi cei care vor un smartwatch care să îmbine look-ul unui model clasic cu funcțiile smart, au la dispoziție Garmin Vivomove Trend - un ceas hibrid care arată tare bine și aduce ceva nou pentru Garmin. Cât costă și alte detalii despre

 

Începând de astăzi cei care vor un smartwatch care să îmbine look-ul unui model clasic cu funcțiile smart, au la dispoziție Garmin Vivomove Trend - un ceas hibrid care arată tare bine și aduce ceva nou pentru Garmin. Cât costă și alte detalii despre acest purtabil vei afla din articolul de față Preț și Disponibilitate.

 

Garmin Vivomove Trend

 

Ca reminder, acest ceas combină acele unui model analog cu un ecran tactil și multe dotări specifice smartwatch-urilor. Pe listă avem conectivitatea NFC prin care poți realiza plăți via Garmin Pay, monitorizarea Health și Fitness avansată, cu opțiuni precum senzor puls, monitorizare SpO2, sau stres, somn. Există și monitorizare a ciclului menstrual.

 

 

Garmin Vivomove Trend se poate conecta la telefonul tău Android sau iOS și ca orice smartwatch de pe piață și acesta dispune de certificare 5ATM pentru rezistență la apă și praf. Ecranul este unul monocrom și spre deosebire de alte smartwatch-uri hibrid, aici poți interacționa cu OS-ul, setările și toate elementele specifice unui smartwatch obișnuit.

 

  Preț Disponibilitate
eMAG  1599 lei  Precomandă
Garmin  1634 lei  Precomandă
Compari     

 

Interesantă este și încărcarea, astfel că poți opta fie pentru alimentare cu ajutorul cablului din pachet ce are conector special care se prinde precum un clește pe ceas. A doua opțiune este alimentarea wireless pe orice pad compatibil Qi. Pe Vivomove Trend îl găsești pe nuanțe de auriu, crem, negru sau argintiu.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.