Jump to content

[ARHIVAT]Problema Curier


NEXUS.
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: Ne[X]uS
Server: RPG1
Descrierea bugului: Dacă ești într-o tură la Curier, ajungi la casă, IEȘI DIN MAȘINĂ și intri în checkpointul casei, dispar toate checkpointurile și serverul NU ÎȚI OFERĂ NICIO INSTRUCȚIUNE. Consider că e o problemă ce ar trebui rezolvată. SUGESTIE: Ca atunci când intri în checkpointul casei fără colet, să fii avertizat și să nu îți mai dispară checkpointurile. Încă o problemă legată de checkpointuri este că poti da /find, /gps și etc. având checkpoint activ, iar dacă dai /killcp dispar toate checkpointurile
Screenshot(s): nu e necesar

Link to comment
Share on other sites

De regulă când ajungi la casă te scoate automat sistemul din vehicul și îți dă checkpoint la portbagaj, așa că nu ai în mod normal ce căuta în checkpointul de la casă pentru că aceasta dispare când ești scos din mașină. Checkpoint la casă rămâne activ doar dacă ajungi prea repede acolo, ceea ce nu prea ar trebui să se întâmple în majoritatea cazurilor decât dacă nu cumva folosești coduri, moment în care ești întâmpinat cu mesajul următor:

 

7vT6akK.png

 

După cum se vede, ești instruit să aștepți în mașină.

 

Partea cu anulatul checkpointului prin comenzi care îți oferă alte checkpointuri este o problemă care trebuie rezolvată.

Link to comment
Share on other sites

Salut,

 

Problemele semnalate în acest topic nu sunt buguri care să țină de server/script; nu sunt lucruri pe care să le considerăm buguri; nu am putut reproduce/găsi cauza acestui bug ca să-l putem repara.

 

O zi bună.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.