Jump to content

REVELIONUL IN B-Zone

AlexCashlin
 Share

Recommended Posts

Just. incet frate cu limbaju, te rog eu.Poate unii nu au ce face de revelion teai gandit? Si atunci au stat pe SaMp, sau ma rog. E destul de frumos clipul, bravo.

Cum sa nu ai ce face de revelion ma? =))) Mai luati frate o gura de aer ceva.. no-liferi.. nu am ce sa zic :-J

Edited by Spawnn3LL

Frumos dar pacat ca nu am prins momentul ! Chiar sunt suparat :(( .

Nu fii suparat ma

Mai ai: ziua de naster,ziua lu' maicata,ziua lu' tactu,ziua lu' gagicata,pastele,dragobete,sf. Mihail si Gavril,iar Revelionu',Craciunu'. Atatea momente care trebuiesc sarbatorite virtual :X

Bai frate vorba lui Florinacyo . Cum ma sa faci revelionu pe samp. Da-o in colo de treaba. Nu ai parinti stai singur ? Macar daca il petreceai cu ei . Sa il petreci pe samp ? Looooolz :O Frate deschideti fereastra . Luati o gura de aer . Mai iesiti pe afara . Mai lasati frate jocu.

Aolooooooooooo lasati SAMPU copii ca va distruge eu la 12 dadeam arsenalu afara =)) si la 2 eram beat rupt :)) voi stati si va imbatati pe samp si dati artificii tot in samp . TREZIREA FRATIILOR .

Tare faza din chat

"STAU TOATA NOAPTEA PE SAMP :X

STAU TOATA NOAPTEA PE SAMP :X

STAU TOATA NOAPTEA PE SAMP :X"

8-|

Edited by Haose

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.