Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Surse: Counter-Strike: Global Offensive 2 va fi lansat în curând


KOPPEN
 Share

Recommended Posts

csgo-1024x576.thumb.webp.12c13d39ca1a4f58fd688cb551ae03ea.webp

 

 

Valve este pe punctul de a lansa o nouă versiune de Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), potrivit surselor jurnalistului Richard Lewis, specializat în eSports.

 

Noul joc ar putea fi lansat chiar în această lună, folosind motorul grafic Source 2, utilizat de titluri precum Dota 2 sau Half-Life: Alyx.

 

Potrivit lui Lewis, Valve a angajat deja o echipă de gameri profesioniști de CS:GO pentru a testa noul titlu la cartierul său general din Seattle.

 

Noul joc va veni, spune sursa citată, cu un sistem de matchmaking îmbunătățit, care seamănă cu platformele terțe precum FACEIT sau ESEA, unde jucătorii pot găsi și accesa meciuri.

 

Este și o altă sursă care indică faptul că Valve lucrează la o nouă versiune de CS:GO. Utilizatorul u/DAOWAce de pe Reddit a descoperit două fișiere executabile, „csgos2.exe” și „cs2.exe”, în drivere recente Nvidia.

Unii fani nu cred că este vorba despre un joc CS nou, ci despre același titlu, dar mutat pe motorul grafic Source 2.

 

Counter-Strike: Global Offensive, lansat în urmă cu 10 ani, este în continuare unul dintre cele mai populare jocuri pentru PC din lume și cel mai jucat titlu de pe platforma Steam.

 

 

SURSA: click

Link to comment
Share on other sites

  • KOPPEN locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.