Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

BUG Tuning


K84Ekaterinburg
 Share

Recommended Posts

Nickname:  K84Ekaterinburg


Server: rpg.b-zone.ro (serverul I)


Descriere bug:

 Salut, am incercat sa schimb tuningul la ultimele mele 2 masini cumparate prin sistemul /trade (masinile in cauza un Tornado si un Clover) insa tuningul fie se modifica iar dupa ce dau /park revine la stadiul initial (cum face la Clover) fie nu se modifica deloc (cum face la Tornado). Nu cunosc si nu am incercat si pe celelalte masini ale mele sa vad ce si cum, insa este posibil sa fie si pe ele aceeasi problema. Daca cumva se poate rezolva ar fi genial insa va rog sa nu modificati zilele / km masinilor intruat acestea sunt de colectie. Multumesc frumos o sa va las mai jos un videoclip pentru a putea intelege ce si cum se intampla. Multumesc!

 

Poze / Video / Dovada: https://www.youtube.com/watch?v=8dOrbJKUngc

Link to comment
Share on other sites

În meniul de tuning ai în partea de jos opțiunea de Remove Tuning. Aceea ar trebui să-ți elimine cu succes tuningul de pe mașină. Folosește-o, ieși din tuning (exit), dă-i /park. Intră înapoi, pune ce tuning vrei pe mașină, cumpără-l (buy), dă-i /park după ce ai ieșit.

 

Ce folosești tu acolo de dai pe none nu se folosește pentru înlăturarea tuningului, ci mai degrabă să deselectezi o opțiune în cazul în care ai selectat-o dar te-ai răzgândit.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.