Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

După varianta Pro, Google Pixel 8 apare în randări cu iz realist; Aduce un design mai rafinat, colțuri rotunjite în stilul lui Galaxy S23


Leventhe
 Share

Recommended Posts

<b>După varianta Pro, Google Pixel 8 apare în randări cu iz realist; Aduce un design mai rafinat, colțuri rotunjite în stilul lui Galaxy S23</b>Din câte știm, în cadrul conferinței I/O 2023 Google va anunța noua serie de telefoane Pixel 8. Ei bine, iată că la câteva săptămâni înainte de anunț, popularul tipster OnLeaks a reușit să ofere și randări cu iz realist pentru noile telefoane

 

Din câte știm, în cadrul conferinței I/O 2023 Google va anunța noua serie de telefoane Pixel 8. Ei bine, iată că la câteva săptămâni înainte de anunț, popularul tipster OnLeaks a reușit să ofere și randări cu iz realist pentru noile telefoane ale companiei. Recent l-am văzut în imagini pe Pixel 8 Pro și iată că azi apare și varianta vanilla din lineup în randări. Detalii avem mai jos.

 

Pixel-8-5K1_592x360.jpg

 

Deși Google ar putea anunța telefoanele în luna mai, în cadrul I/O 2023, această serie va debuta la nivel comercial în toamna acestui an. Conform zvonacului, Google Pixel 8 aduce un display de 6.2 inch în diagonală. Merită menționat că predecesorul său, Pixel 7, are un ecran de 6.3 inch. Panoul este plat, telefonul are margini înguste în jurul său, iar în partea de sus observăm o cameră selfie integrată în decupaj bulină.

 

FrRD4XXWcAU0KiF-vert_519x450.jpg

 

Conform tipster-ului, telefonul va măsura 150.5 x 70.8 mm și va avea 8.9 mm în talie. În zona modulului foto, însă, vorbim despre o talie de 12 mm. La nivel de design nu apar diferențe majore față de predecesor. Totuși, OnLeaks a oferit și randări CAD în care putem observa diferențele. Se pare că Pixel 8 vine cu colțuri și muchii ușor rotunjite. Îmi amintește cumva de Galaxy S22 / S23 de la Samsung. 

 

 

Google Pixel 8 vine cu port USB-C în partea de jos, acolo unde găsim un microfon și unul dintre difuzoare. Primim butoane de volum și power în partea dreaptă. Telefonul vine cu sticlă în spate, iar rama este fabricată din aluminiu. Se vehiculează că seria Pixel 8 va aduce un procesor Google Tensor G3 de nouă generație. De asemenea, vor rula Android 14 direct din fabrică, în variantă stabilă.
 

Sursa: https://www.mobilissimo.ro/stiri-telefoane/dupa-varianta-pro-google-pixel-8-apare-in-randari

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.