Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Nothing Phone (1) primește actualizarea la Nothing OS 1.5.3; Aplicațiile se deschid mai rapid, iar autonomia e îmbunătățită


Leventhe
 Share

Recommended Posts

<b>Nothing Phone (1) primește actualizarea la Nothing OS 1.5.3; Aplicațiile se deschid mai rapid, iar autonomia e îmbunătățită</b>Nothing Phone (1) a primit recent actualizarea stabilă la Android 13. Iată însă că la câteva zile sosește un nou update care aduce câteva îmbunătățiri. E vorba despre versiunea Nothing OS 1.5.3 care, conform companiei, face ca aplicațiile să se deschidă

 

Nothing Phone (1) a primit recent actualizarea stabilă la Android 13. Iată însă că la câteva zile sosește un nou update care aduce câteva îmbunătățiri. E vorba despre versiunea Nothing OS 1.5.3 care, conform companiei, face ca aplicațiile să se deschidă mai rapid și optimizează consumul energetic, ducând la o autonomie mai bună. Detalii avem mai jos.

 

Noul build are doar 91 de MB ca dimensiune, iar update-ul se livrează în regim OTA (over-the-air). Dacă ai un smartphone Nothing Phone (1), poți verifica disponibilitatea actualizării în zona de setări. Compania spune că aplicațiile se deschid mai rapid, iar autonomia a fost îmbunătățită mulțumită unui nou algoritm de management al memoriei care reduce timpul de restart al aplicațiilor cu până la 35%. De asemenea, consumul energetic al CPU-ului a scăzut.

 

Gamerii își pot adăuga manual jocuri în zona Game Mode, iar update-ul aduce animații mai fluide. Există și o tranziție mai lină între Always On Display și ecranul de blocare, noi imagini de fundal și îmbunătățiri la nivel de stabilitate per total. Ca un mic „teaser”, odată cu această versiune e adăugat și suportul pentru căștile Nothing Ear (2), care vor debuta peste câteva zile, pe 22 martie. 

 

Sunt și bug-uri minore rezolvate. De exemplu, se pare că apelurile WhatsApp nu făceau ca interfața Glyph să lumineze. De asemenea, modul Night Light nu funcționa de fiecare dată, iar widget-ul Quick Look nu afișa informații cu privire la vreme. Aceste mici probleme au fost acum rezolvate, odată cu update-ul Nothing OS 1.5.3.

 

Țin să vă reamintesc că Nothing a cooptat recent dezvoltatorii care au lucrat la primele build-uri OxygenOS, pentru OnePlus. De asemenea, în urmă cu doar câteva ore am aflat că dezvoltatorii launcher-ului de aplicații Blloc s-au alăturat echipei software.
 

Sursa: https://www.mobilissimo.ro/stiri-telefoane/nothing-phone-1-primeste-actualizarea-la-nothing-os-1-5-3

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.