Jump to content

Huawei Mate X3 are diagonala display-ului dezvăluită; Telefonul pliabil va fi anunţat pe 23 martie


Leventhe
 Share

Recommended Posts

<b>Huawei Mate X3 are diagonala display-ului dezvăluită; Telefonul pliabil va fi anunţat pe 23 martie</b>23 martie se anunţă a fi o zi extrem de ocupată pentru Huawei, care va anunţa cel puţin jumătate de duzină de produse noi. Vedetele vor fi Huawei P60 şi Huawei P60 Pro, dar ele nu vor fi singure. Va debuta şi Huawei Mate X3, telefon pliabil a cărui

 

23 martie se anunţă a fi o zi extrem de ocupată pentru Huawei, care va anunţa cel puţin jumătate de duzină de produse noi. Vedetele vor fi Huawei P60 şi Huawei P60 Pro, dar ele nu vor fi singure. Va debuta şi Huawei Mate X3, telefon pliabil a cărui diagonală o aflăm azi dintr-o scăpare.

 

Ross Young, CEO DSCC este cel care dezvăluie detalii despre ecran. El are conexiuni în lumea furnizorilor de panouri de ecrane. Aflăm că Mate X3 va sosi cu un ecran pliabil de 7.85 inch, deci cu 0.15 inch mai mic decât cel de pe Mate X2. Ecranul Cover rămâne totuşi la aceleaşi dimensiuni, de 6.45 inch. Se pare şi că Mate X3 va fi primul smartphone Huawei care foloseşte protecţie Ultra Thin Glass, iar ecranele sale sunt produse de către BOE. 

 

Am aflat recent că acest smartphone va primi suport pentru servicii de comunicaţii prin satelit. Deocamdată avem doar o implementare rudimentară pe Huawei Mate 50, care poate doar trimite mesaje text, fără a le primi. Ei bine, Mate X3 trece la nivelul următor.

 

Judecând după ce oferea Mate X2 în 2021, ar trebui să avem o creştere de refresh rate de la 90 Hz la 120 Hz pentru ecranul principal şi cel extern, un CPU Snapdragon 8+ Gen 1 sau 8 Gen 2 în loc de Kirin 9000, probabil o cameră triplă sau quad cu senzor periscop, plus difuzoare stereo.

 

Sursa: https://www.mobilissimo.ro/stiri-telefoane/huawei-mate-x3-are-diagonala-display-ului-dezvaluita

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.