Jump to content

HUAWEI Enjoy 60 vine pe 23 martie, smartphone cu baterie mare de 6000 mAh și procesor Kirin


Leventhe
 Share

Recommended Posts

<b>HUAWEI Enjoy 60 vine pe 23 martie, smartphone cu baterie mare de 6000 mAh și procesor Kirin</b>Pe zi ce trece descoperim noi și noi produse pe care HUAWEI le va lansa pe data de 23 martie, adică săptămâna viitoare. Pe lângă duo-ul P60 de flagship-uri, avem și pliabilul Mate X3, cât și un ceas spectaculos intitulat Watch Ultimate

 

Pe zi ce trece descoperim noi și noi produse pe care HUAWEI le va lansa pe data de 23 martie, adică săptămâna viitoare. Pe lângă duo-ul P60 de flagship-uri, avem și pliabilul Mate X3, cât și un ceas spectaculos intitulat Watch Ultimate. Nu vor fi singurele dispozitive, pentru că pe scenă va fi prezentat și telefonul de buget HUAWEI Enjoy 60, despre care avem detalii în rândurile de mai jos. 

 

Vom avea așadar un festival al lansărilor, iar legat de Enjoy 60, acesta tocmai ce a primit un teaser oficial, dezvăluind design-ul adoptat. Vedem un modul foto în formă de cifra 8, butoanele de volum pe lateral și mai jos butonul power/unlock care găzduiește scanner-ul de amprente.

 

Telefonul vine pe negru, auriu și albastru, are 8 GB RAM și 128/256 GB stocare flash, iar ecranul va fi un LCD de 6.75 inch cu rezoluție HD+, rată de refresh de 90Hz și decupaj selfie picătură. Vine cu setup dual de 48 mpx wide + 2 mpx bokeh în spate și la interior ar avea un procesor Kirin, dar unul de demult, un Kirin 710A de 14nm.

 

Punctul forte va fi bateria de 6000 mAh cu alimentare la 22.5W pe fir. 

 

Iată o listă cu produsele așteptate pe 23 martie:

  • HUAWEI P60
  • HUAWEI P60 Pro
  • HUAWEI Mate X3
  • HUAWEI Watch Ultimate
  • HUAWEI Enjoy 60
  • HUAWEI MatePad 11 (2023)

 

Sursa: https://www.mobilissimo.ro/stiri-telefoane/huawei-enjoy-60-vine-pe-23-martie-smartphone-cu-baterie-mare-de-6000-mah-si-procesor-kirin

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.