Jump to content

Cele mai frumoase fotografii făcute cu telefonul mobil: iată câștigătorii Mobile Photography Awards 2023


Leventhe
 Share

Recommended Posts

<b>Cele mai frumoase fotografii făcute cu telefonul mobil: iată câștigătorii Mobile Photography Awards 2023</b>A venit acel moment al anului în care se publică rezultatele concursului de fotografie Mobile Photography Awards, ajuns la ediţia cu numărul 12. MPA a fost fondat în 2011 şi sărbătoreşte cele mai bune fotografii realizate cu telefonul mobil

 

A venit acel moment al anului în care se publică rezultatele concursului de fotografie Mobile Photography Awards, ajuns la ediţia cu numărul 12. MPA a fost fondat în 2011 şi sărbătoreşte cele mai bune fotografii realizate cu telefonul mobil. 

 

Cea mai nouă ediţie a primit mii de înscrişi din peste 80 de ţări, ceea ce arată cât de importante sunt terminalele mobile la nivel global. În ultimii 12 ani capacitatea foto/video a smartphone-urilor a crescut exponenţial şi se poate observa şi cum tot mai mulţi creatori de conţinut îşi fac treaba doar cu terminalele mobile.

 

foto

 

Sunt şi avantaje precum greutatea redusă faţă de un DSLR, posibilitatea de a poşta imediat în social media şi procesarea avansată cu cipuri dedicate. Fotograful australian Glenn Homann a câştigat această ediţie pentru portofoliul său diversificat de fotografii. Ele includ portrete, arhitectura şi fotografie stradala. Vedeţi câteva cadre mai jos:

 

Premiile au 13 categorii, inclusiv Alb/Negru, Landscape, Street Photo, Portrait, ba chiar şi o categorie AI. Câştigătorii au parte de un premiu în bani de 250 de dolari, dar marele premiu ajunge la 3000 de dolari. Iată câţiva câştigători din categoriile principale mai jos:

 

Arhitectură: Dorota Yamadag

 

Foto

 

Alb/negru: Shuolong Ma

 

Foto

 

Peisaje: Zhengjie Wu

 

foto

 

Macro: Fabio Sartori

 

foto

 

Oameni: Daniela Calo

 

foto

 

Portrete: Glenn Homann

 

foto

 

Fotografii stradale: Konstantin Chalabov

 

foto

 

Sursa: https://www.mobilissimo.ro/stiri-telefoane/cele-mai-frumoase-fotografii-facute-cu-telefonul-mobil-iata-castigatorii-mobile-photography-awards-2023

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.