Jump to content

O serie de randări concept ne dezvăluie cum ar putea arăta Samsung Galaxy Z Flip5 cu un display extern ce ocupă întreaga zonă frontală


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>O serie de randări concept ne dezvăluie cum ar putea arăta Samsung Galaxy Z Flip5 cu un display extern ce ocupă întreaga zonă frontală</b>Din câte am aflat în ultimele luni, smartphone-urile pliabile cu clapetă din 2023 vor avea ceva în comun - un ecran extern care ocupă întreaga zonă frontală. Moto RAZR 2023 este unul dintre ele, care apropo a tot fost văzut în randări

 

Din câte am aflat în ultimele luni, smartphone-urile pliabile cu clapetă din 2023 vor avea ceva în comun - un ecran extern care ocupă întreaga zonă frontală. Moto RAZR 2023 este unul dintre ele, care apropo a tot fost văzut în randări și imagini în ultima perioadă, un smartphone așteptat să debuteze undeva prin luna iunie, înainte de Samsung Galaxy Z Flip5. 

 

Galaxy Z Flip5

 

Smartphone-ul Samsung va sosi abia la început de lună august, iar astăzi dăm peste o serie de imagini concept menite să ne dezvăluie cum ar arăta telefonu pliabil în varianta cu ecran extern generos. Nu are un singur ecran, ci două chiar, cel puțin în această variantă concept. 

 

Odată cu această creștere de diagonală vor crește și funcțiile pe care le putem realiza fără a deschide clapeta. Avem și un al doilea ecran extern, unul de mic dimensiuni pe care va fi afișată ora și plasat în extremitatea camerei foto duale. Posibil ca această abordare cu două display-uri să implice costuri mai mici decât un ecran decupat în jurul camerei care ar fi mai greu de produs.

 

Vedem și muchii plate în acest concept și faptul că telefonul se închide etanș, fără acel gol la mijloc. Rețineți că lucrăm aici doar cu imagini concept, astfel că așteptăm imagini oficiale pentru a ne lămuri ce linie de design va urma Galaxy Z Flip5. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.