Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Ce este Nokia Venom, telefonul cu senzor de 64 mpx care vrea să domine în zona midrange?


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Ce este Nokia Venom, telefonul cu senzor de 64 mpx care vrea să domine în zona midrange?</b>După ce am scris despre revenirea celor de la HMD/Nokia în zona flagshp-urilor prin modelul Magic Max, acum încă un telefon misterios Nokia scăpa pe Internet. E cunoscut sub numele de cod Venom şi vine cu o cameră de 64 de megapixeli

 

După ce am scris despre revenirea celor de la HMD/Nokia în zona flagshp-urilor prin modelul Magic Max, acum încă un telefon misterios Nokia scăpa pe Internet. E cunoscut sub numele de cod Venom şi vine cu o cameră de 64 de megapixeli. 

O postare a celor de la Nokiamob dezvăluie o imagine cu noul terminal, preluată de la utilizatorul Twitter Hikari Calyx.

 

Dispozitivul ar fi unul nelansat încă, care poartă numele de cod TA-1529. Va sosi cu două sloturi SIM, 4 GB RAM şi 128 GB stocare. Are o cameră principală de 64 MP, produsă de către partenerul Shengtai. Lansarea acestui produs ar urma să aibă loc în anul curent, poate la IFA 2023. 

 

Speculăm legat de IFA, pentru că mi s-a părut că Nokia e mai activă la IFA decât la MWC. Ce e drept a adus acolo un Nokia G22, un dispozitiv sustenabil şi uşor de reparat. Revenind la Venom, el pare să fie un smartphone cu corp din policarbonat gândit tot pentru uşurinţă de reparare şi sustenabilitate. Văd că mai sunt doi senzori lângă cel de 64 MP din spate şi mă aştept la unul de 8 MP ultrawide şi unul de 2 MP Macro sau Bokeh.

 

Dacă ar fi să ghicesc, aş prezice că la interior e un CPU Snapdragon 695 sau urmaşul său. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.