Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Kingston anunță un model nou de memorii DDR5, cu module DIMM din clasa server


Recommended Posts

(19) Overclockable ECC DRAM– Kingston FURY™ Renegade Pro DDR5 RDIMM 00-00-08

 

Kingston este una dintre cele mai cunoscute brand-uri atunci când vine vorba de memorii pentru PC. Asta fiind zis, nu e de mirare pentru nimeni faptul că tot mai multe memorii RAM DDR5 ale producătorului ajung pe rafturi. Iar astăzi o să vorbim despre un model foarte interesant pentru exigenții care au stații de lucru puternice sau PC-uri de gaming de top.

 

Modelul se numește Kingston FURY™ Renegade Pro DDR5 RDIMM și vine cu un nou modul de memorie din clasa server, cu opţiuni de overclock, conceput pentru a satisface cerințele stricte ale stațiilor de lucru și desktop-urilor moderne high-end.

 

Pentru platformele care utilizează memorii DDR5 Registered DIMM, modulele Kingston FURY Renegade Pro DDR5 RDIMM oferă lățimea de bandă ridicată și fiabilitatea sporită de care creatorii, inginerii și profesioniștii din IT, au nevoie pentru a satisface cerințele tot mai dure ale aplicațiilor, totul fără a sacrifica integritatea datelor și calitatea oferită de memoriile din clasa server. 

 

Memoriile DIMM DDR5 dispun de tehnologie ECC on-die încorporată la nivel de modul, capabilă să detecteze și să corecteze erorile pe mai mulți biți.

 

Cu funcție Plug N Play și viteze de la 4800MT/s1 , Kingston FURY Renegade Pro DDR5 RDIMMs permite utilizatorilor să facă overclock automat fără a fi nevoie să umble la setări. De asemenea, utilizatorii pot alege unul dintre kiturile formate din patru sau opt canale cu certificare Intel XMP 3.0 și viteze de până la 6000MT/s,  compatibile cu plăcile de bază aferente.

 

Kingston FURY Renegade Pro DDR5 RDIMMs sunt disponibile în capacități de până la 32GB per modul, kituri de patru până la 128GB și kituri de opt până la 256GB. Memoriile sunt testate și verificate în amănunt, fiind oferite cu o garanție pe viață. Dacă tot ce am zis mai sus sună bine și vrei să afli mai multe, intră pe pagina oficială.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.