Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Huawei FreeBuds 5 adoptă un design complet nou, Spatial Audio şi anulare hibrid de zgomot


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Huawei FreeBuds 5 adoptă un design complet nou, Spatial Audio şi anulare hibrid de zgomot</b>Pe lângă căştile FreeBuds Pro 2+, Huawei a anunţat astăzi şi căștile FreeBuds 5. Acestea schimbă designul clasic al căştilor fără dop şi le face să semene cu o picătură sau o lacrimă. Ce dotări au aflaţi mai jos

 

Pe lângă căştile FreeBuds Pro 2+, Huawei a anunţat astăzi şi căștile FreeBuds 5. Acestea schimbă designul clasic al căştilor fără dop şi le face să semene cu o picătură sau o lacrimă. Ce dotări are succesorul lui FreeBuds 4 din 2021 aflaţi mai jos.

 

FreeBuds 5

 

Acestea analizează canalul auditiv şi oferă anulare de zgomot adaptată la forma urechii tale. Au şi 3 moduri Spatial Audio şi certificare Dual HD Audio. Am înţeles că ar exista şi o optimizare ultra wideband pentru cei cu probleme de auz. Bateria de 505 mAh a tocului de transport e completată de cea de 42 mAh a căştilor.

 

Ni se oferă 5 ore de audiţie sau 3.5 ore cu anulare de zgomot. Autonomia totală ajunge la 30 de ore. Au s fast charge, adică o încărcare de 5 minute aduce 2 ore de audiţie. FreeBuds 5 se poate conecta simultan la mai multe dispozitive şi vine cu audio sharing şi mod de latenţă redusă pentru gameri. Căştile vin pe argintiu, alb sau portocaliu coral, de la suma de 130 de euro.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.