Jump to content

Huawei FreeBuds Pro 2+ sunt primele căşti cu senzor de puls şi temperatură


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Huawei FreeBuds Pro 2+ sunt primele căşti cu senzor de puls şi temperatură</b>Huawei a plusat serios pe latura de purtabile azi, dezvăluind căştile FreeBuds Pro 2+. Acestea sunt primele căşti TWS care vin cu senzor de puls, dar şi senzor de temperatură. Ce ne oferă ele aflaţi mai jos

 

Huawei a plusat serios pe latura de purtabile azi, dezvăluind căştile FreeBuds Pro 2+. Acestea sunt primele căşti TWS care vin cu senzor de puls, dar şi senzor de temperatură. Ce ne oferă ele aflaţi mai jos.

 

FreeBuds Pro 2+ sunt căşti wireless care vin cu monitorizare cu infraroşu şi cu lumină verde pentru metrici legaţi de sănătate. Pentru temperatură e folosit un senzor 3D şi un sistem inspirat de la termometrele pentru bebeluşi. Veţi primi o alertă dacă temperatura trece de un anumit prag. La bord mai găsim şi drivere dinamice de 11 mm cu magnet, cu 30% mai mari decât la generaţia trecută.

 

HUAWEI

 

Suportă Huawei L2HC şi LDACTM, standarde de decodare audio specifice Huawei, plus Hi-Res şi WA. Sunt şi preseturi care fac ca sunetul să aibă calitate mai bună: Music, Movie şi altele, plus senzori six axis care urmăresc dinamic mişcările capului, generând "Spatial Audio". Avem şi anulare activă a zgomotului, dar şi tehnologie Devialet.

 

Căştile sunt compatibile cu HarmonyOS şi Android şi aduc viteze de transfer de 960-990 Kbps. Au 3 moduri de sunet: Concert Hall, Sound Theater şi Movie Theater şi pot anula zgomotul cu până la 47 decibeli. Autonomia sare de 20 de ore cu tot cu tocul de transport, iar designul implică accente aurii pe un corp alb. 

 

Produsul va fi disponibil de pe 27 martie la suma de 200 de euro. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.