Jump to content

ASUS ROG Phone 7 va sosi oficial pe 13 aprilie! Ce ne rezervă noul smartphone de gaming?


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>ASUS ROG Phone 7 va sosi oficial pe 13 aprilie! Ce ne rezervă noul smartphone de gaming?</b>Fanii ASUS pot răsufla ușurați, pentru că mult iubitul brand va continua să producă smartphone-uri de gaming, spre deosebire de Black Shark și Lenovo Legion, branduri care sunt pe cale să închidă liniile de producție. Astăzi aflăm că lansarea

 

Fanii ASUS pot răsufla ușurați, pentru că mult iubitul brand va continua să producă smartphone-uri de gaming, spre deosebire de Black Shark și Lenovo Legion, branduri care sunt pe cale să închidă liniile de producție. Astăzi aflăm că lansarea lui ASUS ROG Phone 7 este programată pentru data de 13 aprilie. 

 

Informația a fost dezvăluită de către contul oficial ASUS pe Twitter alături de un teaser care ne prezintă un preview pentru design-ul telefonului cu o cifră 7 măreață pe mijloc, o abordare pe care am putea să o vedem implementantă vizual în spatele telefonului.

 

Din câte știm pe seama leak-urilor și aparițiilor din benchmark-uri, ASUS ROG Phone 7 va sosi cu procesor Snapdragon 8 Gen2, stocare UFS 4.0, memorie LPDDR5X și va rula Android 13 din fabrică. Rămâne la posturi o baterie de 6000 mAh cu alimentare la 65W, iar ecranul va avea rată de refresh de 165Hz, AMOLED, FHD+.

 

Rămâne de văzut la ce capitole vor fi întâlnite upgrade-uri, detalii pe care le vom afla în zilele următoare pe seama unor noi teasere. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.