Jump to content

Redmi A2 apare în Google Play Console; Noul telefon cu Android Go are designul și câteva specificații dezvăluite


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Redmi A2 apare în Google Play Console; Noul telefon cu Android Go are designul și câteva specificații dezvăluite</b>Nu cu mult timp în urmă testam Redmi A1, un telefon care costă aproximativ 399 lei. Ei bine, iată că se pregătește și un succesor pentru acest model. Se numește Redmi A2 și e posibil să debuteze curând, având în vedere că a primit deja mai multe

 

Nu cu mult timp în urmă testam Redmi A1, un telefon care costă aproximativ 399 lei. Ei bine, iată că se pregătește și un succesor pentru acest model. Se numește Redmi A2 și e posibil să debuteze curând, având în vedere că a primit deja mai multe certificări importante. Acum a apărut în consola Google Play, semn că terminalul entry-level va fi comercializat la nivel global. Detalii avem mai jos.

 

redmi%20a2_546x450.jpg

 

Conform noii apariții, Redmi A2 e cunoscut după numărul de model 23026RN54G. O veste bună e că terminalul scapă de acel notch picătură pentru camera selfie integrat pe predecesor. Avem aici un decupaj bulină, margini destul de înguste în jurul display-ului și o bărbie de dimensiuni reduse în partea de jos. Display-ul ar rămâne la rezoluție HD+ și ne așteptăm la un panou IPS de aproximativ 6.5 inch în diagonală.

 

În ceea ce privește specificațiile, Redmi A2 ar porni de la 2 GB RAM, dar ar exista și o variantă cu 3 GB RAM. Vine cu procesor MediaTek Helio G36 octa-core, lansat în luna februarie a acestui an. Este un cipset eficient care aduce 4 nuclee A53 tactate la 1.8GHz și 4 nuclee tactate la 2.3GHz pentru performanță. Va rula Android Go Edition și primește o baterie de 5000 mAh care se încarcă la 10W în Europa. 

 

Redmi-A2-Global-23026RN54G-Googl_409x450

 

Aduce un singur difuzor, jack de 3.5 mm pentru căști, suportă conectivitate dual-SIM, Bluetooth 5.0 și conectivitate Wi-Fi pe 2.4GHz. În spate s-ar afla o cameră de 8 MP principală și una de 2 MP bokeh, iar în față una de 5 MP pentru captura selfie și apeluri video.

 

Luând în considerare hardware-ul, pare că vorbim despre un smartphone care va costa 400-500 lei la debut.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.