Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Samsung ar putea anunța un dispozitiv triplu pliabil chiar în acest an, iar Galaxy S23 FE ar fi fost anulat


Leventhe
 Share

Recommended Posts

<b>Samsung ar putea anunța un dispozitiv triplu pliabil chiar în acest an, iar Galaxy S23 FE ar fi fost anulat</b>Azi sosește un leak în contradictoriu cu toate zvonurile de până acum. E legat de gama Fan Edition de la Samsung. Aparent, compania sud-coreeană nu ar mai dori să lanseze un așa-zis Galaxy S23 FE în acest an. În schimb, ar sosi un dispozitiv cu adevărat

 

Azi sosește un leak în contradictoriu cu toate zvonurile de până acum. E legat de gama Fan Edition de la Samsung. Aparent, compania sud-coreeană nu ar mai dori să lanseze un așa-zis Galaxy S23 FE în acest an. În schimb, ar sosi un dispozitiv cu adevărat inedit, unul triplu-pliabil, similar cu prototipurile pe care le-a prezentat producătorul în cadrul târgurilor tehnologice în ultimii 2 ani. Detalii avem mai jos.

 

twitter%20brar.jpg

 

Zvonurile vin prin intermediul unui tipster popular și de încredere - Yogesh Brar. Acesta spune că Samsung nu are în plan un Galaxy S23 FE, dar în schimb lucrează la îmbunătățirea pliabilelor Galaxy Z Fold 5 și Z Flip 5. De asemenea, alături de acestea ar putea sosi în acest an, în premieră, un dispozitiv triplu-pliabil. 

 

Nu știm exact la ce să ne așteptăm, însă compania sud-coreeană a prezentat de-a lungul timpului mai multe prototipuri, de dimensiuni diferite. Un astfel de terminal presupune două balamale și un ecran pliabil. Ar fi un dispozitiv orientat spre consumul media și multitasking, odată deschis, display-ul fiind comparabil cu cel al unei tablete. 

 

 

Vorbim deci despre un nou form-factor pentru pliabile.P Rămâne acum de văzut cum va arăta, cât va costa și ce alte feature-uri va aduce Samsung odată cu acest terminal. Sunt curios ce talie ar avea un astfel de dispozitiv. Galaxy Z Fold 4 măsoară în jur de 14.2 mm acum. Un triplu-pliabil ar putea ajunge la 18-19 mm în talie cu ușurință în formă pliată.

 

Chiar dacă informația vine dintr-o sursă de încredere totuși, e important să privim zvonul cu o ușoară incertitudine.
 

Sursa: https://www.mobilissimo.ro/stiri-telefoane/samsung-ar-putea-anunta-un-dispozitiv-triplu-pliabil-2023

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.