Jump to content

Fisker Ocean, SUV-ul electric cu cea mai mare autonomie din Europa: 707 kilometri


Claude.
 Share

Recommended Posts

Fisker Ocean, SUV-ul electric cu cea mai mare autonomie din Europa: 707 kilometri - Poza 1

 

Americanii de la Fisker au actualizat informațiile tehnice pentru noul lor SUV electric, Ocean. Astfel, echiparea de top Extreme oferă o autonomie de 707 kilometri, cea mai mare dintre toate SUV-urile electrice disponibile pe piața europeană. Anul trecut, Fisker a lansat SUV-ul electric Ocean, care va fi vândut și în Europa.

 

Modelul construit în Austria este oferit în 3 versiuni: Sport, Ultra și Extreme. Anterior, constructorul american spunea despre versiunea de top Extreme că oferă o autonomie de 630 de kilometri. Acum, însă, lucrurile s-au schimbat, deoarece noul Fisker Ocean Extreme poate să meargă mai mult de 630 de kilometri cu o singură încărcare.

 

Mulțumită unor teste noi, versiunea de top a SUV-ului electric oferă acum o autonomie de 707 kilometri în regim WLTP. Cu alte cuvinte, Fisker Ocean se poate lăuda acum că are cea mai mare autonomie dintre toate SUV-urile electrice disponibile în Europa.

 

Ca o comparație, Tesla Model X oferă o autonomie de 565 de kilometri, iar Mercedes-Benz EQS SUV are o autonomie de 587 de kilometri. Livrările noului model urmează să înceapă la sfârșitul lui aprilie, atunci când modelul va fi omologat oficial pe Bătrânul Continent. Până atunci, Fisker va deschide primele sale showroom-uri de pe continent în Austria și în Danemarca.

 

Automarket

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.