Jump to content

Pirelli și Ciclotte au lansat o bicicletă de exerciții cu design inspirat din sportul cu motor


KOPPEN
 Share

Recommended Posts

https___www.promotor.ro_wp-content_uploads_2023_04_pirelli-si-ciclotte-au-creat-o-bicicleta-de-exercitii-cu-design-inspirat-din-sportul-cu-motor-2.thumb.webp.8a08c098808ab1eb2f5e2a09c311fbe6.webp

 

 

Primul model născut din colaborarea dintre cele două companii debutează la Milano, cu ocazia evenimentului Fuorisalone 2023.

 

Care este primul lucru la care vă gândiți atunci când auziți numele de Pirelli. Probabil că la anvelopele produse de brandul italian, care este, de altfel, și furnizorul oficial de anvelope al Campionatului Mondial de Formula 1.

 

Acum, producătorul italian de anvelope, în colaborare cu Ciclotte, prezintă o bicicletă inspirată din sportul cu motor. Prima bicicletă Ciclotte marca Pirelli a fost realizată de Multi Design. Bicicleta a fost prezentată în cadrul Săptămânii Designului de la Milano. Această versiune de design a bicicletei de exerciții inaugurează colaborarea dintre cele două companii italiene și este caracterizată de elemente derivate din motorsport.

 

Bicicleta Ciclotte, proiectată de Luca Schieppati, se distinge de bicicletele de exerciții tradiționale printr-o serie de elemente distincte, începând cu forma roții unice. Producătorul spune că această bicicletă „este concepută pentru a reproduce fidel senzația de a pedala pe o bicicletă de șosea”. Acest lucru ar trebui să fie asigurat de o transmisie cu rapoarte multiple, a unui sistem de rezistență electromagnetică, a unui cadru ce poate flexa lateral la fiecare apăsare a pedalelor și a unui spațiu îngust între aceste pedale, asemenea unei biciclete de curse.

 

Bicicleta creată de Pirelli și Ciclotte reproduce senzația pe care o simți pe o bicicletă clasică

Bicicleta nu doar că poate reproduce senzația pe care o ai atunci când pedalezi pe o bicicletă, dar are și câteva funcții interesante. Spre exemplu, are conectivitate prin Bluetooth și programe de antrenament, cursuri de spinning și provocări cu mai mulți utilizatori. Bicicleta Ciclotte Bike oferă o formă ergonomică și o construcție realizată din carbon și oțel.

 

Ediția Pirelli a bicicletei Ciclotte Bike se remarcă prin grafica specială care reflectă aspectul pneurilor folosite în Formula 1, al cărei furnizor unic este Pirelli. Acestea sunt disponibile în cinci culori, la fel ca în cazul unui adevărat weekend de curse: alb „pneu hard”, galben „pneu mediu”, roșu „pneu soft”, iar culorile verde și albastru sunt pentru „ploaie”. Pentru prima dată, Ciclotte va avea, de asemenea, mânere de ghidon din cauciuc, pentru o aderență mai bună în timpul sesiunilor de antrenament.

 

Versiunile finisate cu galben și roșu ale noilor biciclete au fost expuse joi, 20 aprilie, în cadrul a două evenimente care fac parte din Fuorisalone-Milan Design Week, la Excelsior Hotel Gallia și la boutique-ul Illulian.

 

 

SURSA: click

Link to comment
Share on other sites

  • KOPPEN locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.