Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Agentia Națională împotriva Traficului de Persoane a organizat o serie de sesiuni de instruire dedicate preoților orodocși


Claude.
 Share

Recommended Posts

Agentia Națională împotriva Traficului de Persoane a organizat în perioada aprilie 2022-aprilie 2023, o serie de sesiuni de instruire dedicate preoților orodocși și asistenților sociali implicați în acțiuni umanitare din partea Bisericii Ortodoxe Române.

 

Activitățile s-au desfășurat la nivel național, cu sprijinul înalților prelați ortodocși, fiind parte a unei inițiative comune derulată de Patriarhia Română și Asociația Filantropia.

 

Instruirea clericilor ortodocsi reprezintă unul din obiectivele partenerialului încheiat de A.N.I.T.P. cu Patriarhia Română, ce  implică, printre altele, dezvoltarea de acțiuni comune de prevenire a traficului de persoane la nivel local, regional sau naţional și realizarea și diseminarea de materiale informative despre problematica traficului de persoane.

 

În cadrul celor  15 sesiuni de instruire organizate, specialiștii antirafic ai A.N.I.T.P. au prezentat celor aproape 400 de participanți, majoritatea preoți din parohiile orodoxe, informații cu privire la semnele de identificare a unei victime a traficului de persoane, modalitățile de lucru cu victimele traficului de persoane, detalii despre starea de dependență, integritatea fizică și mentală și particularități ale modurilor de exploatare.

 

LexCafe

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.