Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Zvonurile spun că AMD va lansa Radeon RX 7600 XT pe data de 25 mai 2023


Recommended Posts

AMD Radeon RX 7000 Series - RX 7900 XTX & RX 7900 XT Review

 

După lansarea primelor plăci video din familia Radeon RX 7000 de la AMD, gamerii au devenit brusc, mult mai interesați de oferta taberei roșii. Este o generație care a adus multe schimbări arhitecturale, performanță în Ray Tracing pe care o putem lua în considerare și un raport calitate/preț destul de interesant. Și automat, oamenii au început să se întrebe cum vor fi următoarele plăci din această serie, modele precum Radeon RX 7600 XT. Se pare că suntem destul de aproape de acel moment, întrucât zvonurile indică o lansare pe data de 25 mai 2023.

 

Conform unor informații venite de la Igor’s Lab zilele trecute, AMD se pregătește de o lansare destul de mare în următoarele luni. În materialul acestuia am văzut nume precum Radeon RX 7800, RX 7700 XT și desigur, Radeon RX 7600 XT. Toate aceste plăci video cică vor fi prezentate în curând, în cadrul expoziției Computex 2023 din Taiwan. Doar că evenimentul începe pe data de 30 mai 2023, iar cele mai noi surse vorbesc despre o lansare care va avea loc cinci zile mai devreme, pe 25 mai.

 

Iar când zvonurile vin de la Moore’s Law is Dead, un canal de YouTube foarte bine văzut în comunitatea tech, informantul fiind un presupus asociat al companiei… ei bine, eu zic că sunt mai mult decât zvonuri.

 

Mai ales că mai tot ce am văzut, cam are sens. Chestii precum faptul că jurnaliștii tech (cică, la fel ca noi) vor primi sample-urile de review undeva pe 15 mai 2023, urmând ca lansarea să aibă loc 10 zile mai târziu, iar data de publicare a recenziilor a fost stabilită cu o zi înainte de lansare; deci pe 24. Bun, măcar să știu să le trec în calendar :)) Desigur, dacă se adeveresc zvonurile astea.

 

Prezentare AMD Radeon RX 7000 Las Vegas - AMD Radeon RX 7900 XTX - AMD Radeon RX 7900 XT

 

Dar întrebarea de pe buzele tuturor rămâne alta: „La ce ne putem aștepta de la AMD Radeon RX 7600 XT?” Mi se pare o întrebare destul de corectă, mai ales în contextul actual. NVIDIA a punctat bine cu RTX 4070, însă realitatea din piață ne arată că cea mai ieftină placă video lansată de tabăra verde anul ăsta nu prea vinde, însă RTX 4090-uri tot văd în configurațiile unora pe reddit, forumuri și alte grupuri d-astea de pasionați.

 

Așa că mă gândesc, băi, poate că AMD trebuie să lanseze neapărat Radeon RX 7600 XT la un preț mic; dar gen, mic rău, vreo 250-300 de euro MAXIMORUM. Și cred că dacă încearcă mai sus de atât, lumea pur și simplu va aștepta și răspunsul NVIDIA, adică RTX 4060 și 4050 (Ti?) – doar că ăștia din urmă ar ști deja prețurile competiției și istoric, știm că au de unde să scadă dacă situația o cere. Așa că mi se pare o mișcare destul de curajoasă din partea AMD și chiar sper că vor oferi ceva mișto ca să țină competiția în priză.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.