Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Peugeot 2008 facelift, aproape de lansare. O nouă imagine teaser a fost publicată


Claude.
 Share

Recommended Posts

https%3A%2F%2Fwww.promotor.ro%2Fwp-content%2Fuploads%2F2023%2F04%2Fpeugeot-2008-facelift-aproape-de-lansare-o-noua-imagine-teaser-a-fost-publicata.jpeg

 

Francezii de la Peugeot au lucrat în ultimele luni la o versiune actualizată a crossover-ului său 2008, noile modele fiind deja surprinse în mai multe rânduri sub camuflaj în timpul testelor. Potrivit Motor1, producătorul din Hexagon confirmă însă la mijlocul acestei săptămâni că mai avem foarte puțin de așteptat până la momentul în care vom face cunoștință cu noul model, acesta urmând să fie prezentat oficial în data de 4 mai.

 

Pentru a atrage un pic atenția asupra evenimentului de la începutul lunii ce stă să înceapă, francezii au publicat odată cu acest anunț și o fotografie teaser. Imaginea ne arată o mică porțiune din partea posterioară a noului 2008 facelift. Nu se pot vedea prea multe detalii în această primă previzualizare, însă, la o privire mai atentă, putem remarca ceva schimbat în ceea ce privește logo-ul. Imaginea teaser prezentată acum de cei de la Peugeot înfățișează versiunea electrică a crossover-ului, adică E 2008.

 

Foarte multe informații nu avem nici în acest sens, însă dacă este să dăm crezare zvonurilor care au apărut pe parcursul ultimelor luni în presa de specialitate, această versiune electrică a noului 2008 va beneficia de ceva mai multă putere. 156 de cai putere și o autonomie de peste 400 de kilometri La un moment dat, unele publicații au adus chiar în discuție motorizarea lui Avenger atunci când venea vorba despre această versiune facelift a lui 2008. În acest caz, am putea vorbi despre o putere de 156 de cai și despre o baterie de 54 kWh, care ar asigura o autonomie de aproximativ 400 de kilometri.

 

Lăsând la o parte însă versiunea electrică E 2008, Peugeot a pregătit pentru această actualizare a crossover-ului și mai multe unități termice, care se vor alătură unui sistem mild-hybrid la 48V. Mai multe detalii vom afla însă peste câteva zile, prezentarea oficială fiind programată peste o săptămână.

 

Promotor

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.