Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Dodon promite să-l aducă pe Putin în Republica Moldova dacă va fi ales din nou preşedinte


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

Ex-președintele Igor Dodon, mesaj de felicitare adresat lui Vladimir Putin  cu ocazia împlinirii a 70 de ani: „Îi doresc sănătate, viață lungă și  prosperitate” – Ziarul de Gardă

 

 

Liderul socialiştilor din Republica Moldova, Igor Dodon, le-a promis locuitorilor din Comrat că, dacă va ajunge cândva din nou preşedinte, îl va aduce în vizită în UTA Găgăuzia pe preşedintele rus Vladimir Putin, potrivit Jurnal.md.

 

Declarațiile au fost făcute joi în cadrul unei întâlniri electorale pentru susţinerea candidatului la funcţia de başcan (guvernator), Grigore Uzun.

 

„Când eram preşedinte, eu personal veneam în Găgăuzia minim de două ori pe lună. Veneam singur, am fost şi împreună cu Erdogan (Recep Erdogan, preşedintele Turciei). Vă amintiţi când am fost cu Erdogan? Dacă voi deveni iar, cândva, preşedinte trebuie şi pe Putin să-l aduc la voi. Putin în Găgăuzia încă nu a fost, dar îl vom aduce pentru că pe Erdogan l-am adus. Atunci va fi altă guvernare şi nu va încerca să blocheze aeroportul (din Chişinău). Sunt convins că vom rezolva”, a spus Dodon, potrivit unei înregistrări video făcute de Europa Liberă.

 

Cu puţin timp înainte, în cadrul unei întâlniri similare, liderul socialist a făcut o altă declaraţie scandaloasă, anunţând alegătorii din regiune că „ai noştri sunt aproape”, referindu-se la forţele ruse. În replică, o asociaţie a ucrainenilor din Republica Moldova a depus o plângere la Parchetul General, în care îl acuză de susţinere şi îndemnuri la război, dar şi de instigare la ură interetnică.

 

 

SURSĂ: InfoPrut.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.