Jump to content

Am fost prezenți la lansarea noului showroom Honda din București: Asko Group

KOPPEN
 Share

Recommended Posts

DSC06398.thumb.jpg.6daacedccf05762926be558e390bcd14.jpg

Honda Moto este pe cai mari în România, doborând toate recordurile de vânzări anul trecut, cu peste 1.000 de motociclete și scutere noi vândute pe piața locală. Așa că rețeaua de dealeri se extinde cu unul amplasat chiar în „buricul târgului”, pe Iancu de Hunedoara 48: Asko Group.

Bikerii mai vechi își vor aduce aminte că nu este prima dată când Honda are un showroom mare și frumos în centrul Bucureștiului, în zona Dorobanți. Cu aproximativ 15 ani în urmă, importatorul Honda avea sediul chiar pe Dorobanți. Acum Honda revine în centru cu Asko Group, un dealer Honda de tradiție în domeniul auto, care intră pentru prima dată în sectorul moto.

Honda-Heliport-12.thumb.jpg.d9923d8edfdac799c900687826ae7985.jpg

Și oamenii o fac ca la carte: au făcut un showroom foarte aerisit și frumos amenajat, au personal amabil și cu experiență în domeniu și un service la standarde Honda, cu mecanici calificați și tot ce trebuie, pe Șoseaua de Centură nr. 57, în Chiajna. De la prietenii care activează în domeniul auto am auzit numai de bine despre Asko, în materie de satisfacție a clienților și seriozitate, așa că avem toate premisele să credem că business-ul va fi un succes și în moto.

DSC_0005.thumb.jpg.02aa4b7e7a94029f7defa28c995db748.jpg

La fața locului am admirat nu doar showroom-ul, ci și noul Transalp, adus pentru prima dată în România „în carne și oase”, la fel ca noul scrambler CL500. Examinând Transalpul împreună cu colegii de breaslă, am ajuns la concluzia că trebuie neapărat testat cu prima ocazie, pentru că promite multe și pentru că noul motor cu doi cilindri paraleli, pe care l-am testat deja pe Hornet, se mișcă foarte bine.

Honda-Heliport-03.thumb.jpg.cf6a97a920482f983b9e0cc8b173d0b8.jpg

După tradiționalele cuvântări ale gazdelor, am stat la o șuetă care, în stil clasic, s-a prelungit aproape inadmisibil de mult. Pentru că, atunci când mă întâlnesc cu prieteni vechi din domeniu precum Alex Popescu de la Motocicleta Potrivită, Andrei Moise de la Motoroute, Adrian Cobzașu  de la Mechanism.ro, Ștefan Leonte de la Honda România, plus gazda Marius Gorea, care se ocupă de noul showroom Honda Asko Group, discuțiile parcă se prelungesc la infinit. Așa că am pălăvrăgit despre motociclete Honda și nu numai până ce aproape am fost dați pe ușă afară, ca atunci când se aprind luminile în discotecă și se pun scaunele pe mese.

WhatsApp-Image-2023-05-04-at-22_33.50-2.thumb.jpg.44f96f9fd9e4d38da1473bee0e5bc5c6.jpg

Dacă vreți Honde (sau ceva legat de ele) și vă găsiți prin mijlocul Bucureștiului, nu ezitați să treceți pe la Honda Moto – Asko Group. Garantăm pentru atmosferă, cafea, personalul amabil și pregătit și, evident, pentru motocicletele deloc rele. Baftă, Asko! Să fie într-un ceas bun!

SURSA: https://motobikes.ro/stiri/am-fost-prezenti-la-lansarea-noului-showroom-honda-din-bucuresti-asko-group

• KOPPEN locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.