Eduard.. Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Nick-ul tau: Eduard.. Server: RPG1 Descrierea bugului: In chat imi spune sa caut oul din LV si imi da checkpoint in SF. Ce pretentii sa ai la sisteme mai complexe cand si un amarat de quest e buguit... Screenshot(s): Imgur: The magic of the Internet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted May 14, 2023 Share Posted May 14, 2023 Îți înțeleg nemulțumirea din perspectiva de utilizator. Din păcate, sistemul de quest, respectiv questul actual nu e atât de amărât pe cât ai vrea să crezi din punct de vedere tehnic. Încercăm mereu, pe cât se poată, să livrăm sisteme cu cât mai puține probleme să vă puteți bucura de ele. Nu putem garanta lipsa de buguri din cauza complexității unor sisteme, a modului în care funcționează unele cu celelalte și a limitărilor pe care le are jocul. Din păcate tu ca simplu utilizator nu ai de unde să cunoști aceste aspecte, nici să le înțelegi, dar am ținut totuși să ofer această informație pentru cine e dispus să încerce să înțeleagă. În ceea ce ne privește, o zi de quest în minus cu câteva piedici pe parcurs peste care s-a putut trece și s-a putut realiza Questul, e tot un W. Mereu ai opțiunea de a nu realiza un Quest dacă nu-ți place sau te deranjează și mereu ai opțiunea ca în locul comentariilor negândite să oferi un mulțumesc persoanelor care muncesc să-ți ofere ție, și altora, activitate pe joc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts