Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Novak Djokovic a plâns incontrolabil pe teren, la Roma. Ce a spus sârbul, ulterior, despre întâlnirea cu Jose Mourinho


Damiyah
 Share

Recommended Posts

Novak Djokovic ATP Masters 1000 Roma Jose Mourinho Tenis ATP

Atins de atentatul din Belgrad - soldat cu nouă persoane ucise și șapte, rănite, în urma unui atac al unui adolescent de 13 ani -, Novak Djokovic (35 de ani, 1 ATP) a izbucnit în plâns, la finalul partidei câștigate în detrimentul argentinianului Tomas Etcheverry.

 

„Sincere condoleanțe părinților. Ca tată, nu pot decât să-mi imaginez ce simt acei oameni. Sper să treacă peste toate astea,” a transmis Djokovic, puternic emoționat de moment. 

 

Novak Djokovic le-a transmis condoleanțele sale părinților victimelor de la Belgrad

 

După încheierea partidei câștigate de sârb, scor 7-6 (5), 6-2, numărul 1 ATP a transmis un mesaj pe ecranul camerei de filmat, cerând medierea Sfântului Vasile din Ostrog.

 

„Sfântul Vasile din Ostrog, roagă-te lui Dumnezeu pentru noi. Școala primară 'Ribnikar'. Cele mai profunde condoleanțe tuturor celor afectați de tragedie,” a scris Novak Djokovic pe camera de filmat. 

 

Jose Mourinho, venit să asiste pe viu la primul meci jucat de Novak Djokovic la Roma, în 2023

 

Prezent la turul semifinalei de UEFA Champions League dintre AC Milan și Internazionale Milano, Novak Djokovic a dezvăluit că s-a întâlnit cu antrenorul clubului de fotbal AS Roma, Jose Mourinho, învingător în detrimentul germanilor de la Bayer Leverkusen, în prima partidă din semifinalele UEFA Europa League. 

„Rendez-vous ai spus? Ah, ok, înseamnă... ok. Da. L-am întâlnit de mai multe ori în trecut, venea să mă vadă la meciurile de la Turneul Campionilor, când se jucau la Londra. El era antrenor în Anglia atunci. 

 

Este un mare fan al tenisului. După cum știți, și unul dintre cei mai mari antrenori ai lumii. Nu doar din fotbalul contemporan, ci din toate timpurile.

Sun onorat că asistă la meciurile mele. Este o persoană foarte, foarte drăguță. Mereu a fost amabil cu mine și cu echipa mea. Sper să îi pot întoarce favoarea și să pot merge la un meci al echipei lui. Cred că am fost doar la Madrid, când o antrena pe Real.

 

«The Special One» a venit să mă vadă, normal că sunt fericit!”, a spus Novak Djokovic, într-o conferință de presă organizată la Roma. 

 

 

SURSA

Link to comment
Share on other sites

  • Damiyah pinned this topic
  • Damiyah unpinned and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.